JTK Power Group kehittää tuotantopalveluita – tuloksena maailmanlaajuisesti kilpailukykyiset hinnat


JTK Power Finemc Estonian uusin työstökeskus Correa Norma 45.

JTK Power Group aikoo olla kilpailukykyinen tulevaisuudessakin. Valmistusmenetelmien kehittämisessä hyödynnetään uusimman automaation tuomia mahdollisuuksia ja rautaista alan asiantuntemusta. 

JTK Power Group on erikoistunut vaativien teräsratkaisujen valmistamiseen laiva- ja kaivosteollisuuteen, voimalaitoksiin sekä logistiikka-alalle. JTK Power Suzhoun MD Janne Virtanen kertoo, että kaikki JTK Powerin tuotantopalveluihin kohdistetut investointipäätökset tehdään asiakkaita kuuntelemalla. 

”Automaatio on avainasemassa, kun halutaan pysyä kilpailussa mukana. Esimerkkinä tästä on yhteistyörobotti, joka työskentelee pyörähdyskappaleiden valmistuksessa. Lisäksi olemme investoineet uusiin hitsausrobotteihin.” 

Laatuprosessi hiottu loppuun asti

Kustannustehokkuutta haetaan myös optimoimalla tuotantoa tehtaiden kesken. JTK Power Groupin Suomen ja Viron tehtaissa keskitytään kummassakin omiin vahvuuksiin. 

”JTK Power Finland on keskittynyt vaativaan hitsaukseen ja pienten pyörähdyskappaleiden koneistukseen. Virossa valmistamme teräsrakenteita aina hitsauksesta koneistukseen, polttoleikkaukseen ja pintakäsittelyyn. Molemmissa tehtaissa voidaan käsitellä jopa 30 tonnia painavia kappaleita,” JTK Power Finmec Estonian MD Rainer Jakobson kertoo. 

JTK Power Group on kansainvälisesti tunnettu teknologiaosaamisestaan, 100-prosenttisesta toimitusvarmuudestaan ja tuotteidensa mittatarkkuudesta. Tuotteet valmistetaan ISO-laatujärjestelmän mukaisesti. 

”Olemme ylpeitä siitä, että meillä on hyvä toimitusvarmuus ja reklamaatioita tulee harvoin. Tämä on tärkeää myös tehokkuuden kannalta. Lähes 30-vuotinen kokemuksemme on osoittanut, että ajoissa toimitettu, piirustusten mukainen tuote on paras tapa pitää asiakas tyytyväisenä.” 

Pyörähdyskappaleiden valmistus on automatisoitu Cobots- yhteistyörobotilla.

Kiitosta kokonaispalvelusta

Pelkästään tuotannon tehokkuudella ei voiteta kauppoja. JTK Powerin asiantuntijoiden antama kokonaispalvelu ja neuvot ovat merkittävässä roolissa asiakastyössä. 

”Olemme usein kehittämässä asiakkaalle jo protokappaleita. Etsimme parhaat valmistusmenetelmät ja -materiaalit asiakkaille, jotta tuotanto sujuu jouhevasti. Näin myös asiakkaan liiketoiminta pysyy kilpailukykyisenä”, Virtanen ja Jakobson sanovat. 

Kiitosta on tullut erityisesti hyvästä projektijohtamisesta, joka pitää myös loppuasiakkaan projektit aikataulussa. 

JTK Power Group
  • Tehtaat Suomessa Vöyrillä, Virossa Tallinnassa ja Kiinassa Suzhoussa 
  • Liikevaihto n. 35 milj. € 
  • Tuotantopalveluihin kuuluvat mm. hitsaus, koneistus, polttoleikkaus, särmäys ja pintakäsittely. 
  • Valmistettavat tuotteet mm. haarukkatrukkien rungot ja mastot, sähkogeneraatorien rungot sekä kaivuu- ja maansiirtokoneiden rungot.

www.jtk-power-finland.com

Jaa tämä artikkeli


Bisnes