Joustavasti ja tehokkaasti erikoislääkäriksi ainutlaatuisella MLP:n erikoistumispolulla


Lääkärin erikoistumispolku räätälöidään erikoisalakohtaisesti samalla työnantajalla ilman katkoksia palveluiden suorittamisessa. Artikkeliin haastateltiin Mehiläiseltä (Pohjois-Suomen aluejohtaja) Niina Koskista ja (Yl el, Keminmaan vastaava lääkäri) Virpi Kuismasta. 

Länsi-Pohjan suuri ulkoistuskokonaisuus Mehiläinen Länsi-Pohja Oy (MLP) tarjoaa lääkäreille mahdollisuuksia suorittaa yliopiston vaatimia erikoistumispalveluita. Kaikilla alueen terveyskeskuksilla ( Kemi, Keminmaa, Tornio) sekä Länsi-Pohjan keskussairaalalla on yliopiston koulutusoikeudet, joten erikoistumisjaksoja voi suorittaa erittäin kattavasti. 

MLP TARJOAA ERIKOISTUVILLE LÄÄKÄREILLE yhden työnantajan leivissä tapahtuvan erikoistumispolun, joka kattaa sekä PTH:n että ESH:n erikoistumispalvelut. Polku räätälöidään rekrytointitiimissä lääkärin kanssa niin, ettei erikoistumispalveluiden kerryttämiseen tule katkoksia. Näin ollen lomaoikeudet säilyvät katkeamattomina. 

Erikoistuvalle annettavaan tukeen panostetaan läpi erikoistumispolun: sairaalan ja terveyskeskusten kouluttajalääkärit ovat päteviä ja jokaiselle perehdytettävälle nimetään oma ohjaava lääkäri, joka huolehtii erikoistumisen etenemisestä koulutussuunnitelman mukaisesti. 

MLP on erittäin koulutusmyönteinen työnantaja. Sairaalassa ja terveyskeskuksissa on kokeneet kouluttajat. Esimerkiksi kirurgialla on mahdollista saada laajasti kokemusta eri kirurgian aloilta ja päästä leikkaamaan hyvän seniorituen turvin. Sairaalassa on myös erinomaiset tukipalvelut mm. patologialla ja radiologialla. 

Lääkäreiden työtyytyväisyys välittyy myös potilaille, jotka antavat erittäin myönteistä palautetta asiakastyytyväisyysmittauksissa. Oletko sinä seuraava, joka pääsee toteamaan, kuinka palkitsevaa on päästä mukaan kehittämään Suomen ainutlaatuisinta terveydenhuoltoa? 

Ole yhteydessä: lansipohja.laakarirekrytointi@mehilainen.fi 

Jaa tämä artikkeli


Terveys Työelämä