Joperan puutalot muuttovalmiiksi laatukodeiksi


Tontti tiedossa, mutta talohaave vasta raapustettu ruutupaperille? Joperan 30 vuoden perheyhtiön palvelukokemuksella tästä usein lähtee elämän tärkein hanke, taloprojekti, liikkeelle. Valmiimpaa talotarjontaakin löytyy. Tutkaile vaikkapa Joperan Hervantajärven ennakkomarkkinointia netistä! 

Jopera Oy:n toimitusjohtaja Jorma Paaso on syystäkin ylpeä. Kolmenkymmenen vuoden aikana ei yksikään talotoimitus ole viivästynyt ja valmiita taloja on lähemmäs parituhatta Helsingin, Tampereen ja Oulun seuduilla. Talot seisovat edelleen ylväästi hyvännäköisinä paikoillaan, mikä puolestaan kertoo kestävyydestä. 

”Otamme vastaan sellaisen määrän ja sellaiset talotilaukset, jotka pystymme varmasti toimittamaan sovitusti ja mahdollisimman korkealaatuisesti”, Jorma Paaso kertoo. 

Joperan ammattilaisrakentajat tietävät, että heidän kädenjälkeään arvostetaan. Työntekijöiden joukossa ei kovin paljoa vaihtuvuutta esiinny. Hyvän työnantajan johdosta syntyy hyvä työvire, mikä näkyy lopputuloksessa. 

Joustoa löytyy myös asiakkaisiin päin. ”Asiakkaamme saavat esittää omannäköisiä toiveitaan talojen pohja- ja sisustusratkaisuihin. Ja joskus on niinkin päin, että heidän toiveensa eivät ole selkiintyneet, jolloin me osaamme keskustelun jälkeen lähteä ehdottamaan räätälöityä ratkaisua”, kertoo Pirkanmaan ja Uudenmaan aluejohtaja Antti Mattila. 

As Oy Tampereen Havukankaari, Hervantajärvi 

Hervantajärven alueesta rakentuu loistavine kulkuyhteyksineen mahtava asuinalue kaupungin vuokratonteille, retkeily- ja luonnonsuojelualueen kupeeseen. Joperalla on alueella ennakkomarkkinoinnissa ja syksyllä rakenteilla rivi- ja luhtitaloyhtiö As Oy Tampereen Havukankaari. ”Ennakkokysyntä on ollut vilkasta, aluehan on suosittua. Rakennutamme kohteeseen erikokoisia asuntoja”, Mattila sanoo ja lisää: ”Omakoti- ja paritaloja Pirkanmaalle rakennetaan myös entiseen malliin.” 

Puu- ja hirsitalojen suosio kasvaa syystä, sillä materiaalina puu on lämmin ja kotoisa, ja talojen energiatehokkuus on hyvä. Puutalo istuu myös hyvin suomalaiseen luonnon- ja mielenmaisemaan. 

Oman talon rakennuttaminen on usein kerran elämässä -hanke. Siksi talokumppani kannattaa valita parhaiden joukosta. ”Kannattaa tutkia nettisivujamme ja sen jälkeen ottaa meidän myyntiin yhteyttä ja esittää kysymyksiä. Siitä se homma lähtee liikkeelle”, Mattila lupaa. ”Ja löytyy meiltä ihan valmiitakin pientaloja myynnistä, jos tuntuu, ettei omin voimin sopivaa tonttia ala löytyä, tai muuten haluaa päästä muuttovalmiiseen kotiin. Meiltä löytyy koteja kaikille”, Paaso lisää. w 

Jopera Oy etsii tontteja omakoti-, paritalo- ja aluerakentamiseen. Tarjoa, mikäli sinulla on aikomus luopua tontista. Purettava talo ei ole este. 

Tutustu Joperan nettisivuihin: www.jopera.fi

Jaa tämä artikkeli


Infrastruktuuri Rakentaminen