Joko olet tutustunut Isoveli pumppaamoseurantajärjestelmään?


Isoveli-pumppaamoseuranta on verkkopohjainen pumppaamoiden ja erottimien etävalvonta- ja hallintajärjestelmä, joka valvoo laitteen tilaa väsymättä puolestasi. 

Talokaivon Isoveli on älykäs järjestelmä Talokaivon pumppaamoiden ja erottimen valvontaan ja etähallintaan. Isoveli sisältää pumppaamon ohjauskeskukseen asennettavan viestintämoduulin ja sovelluksen, jolla voit valvoa pumppaamon toimintaa, tilaa ja hälytyksiä verkossa tai mobiilisti. Isoveli lähettää hälytyksen halutuille vastaanottajille tai huoltopalveluasiakkaille Talokaivon valvontakeskukseen. 

Isoveli pumppaamoseuranta- ja ohjausjärjestelmä kertoo pumppaamon tilan, pinnantasot, pumppujen tuoton ja kumulatiivisen vesimäärän, toimintaennusteen ja hälytykset. Sovelluksen avulla pumppaamo on seurattavissa ja ohjattavissa reaaliaikaisesti selaimella tai mobiililaitteissa. Järjestelmä voidaan integroida myös kiinteistövalvontajärjestelmään. 

Isoveli palvelun lisäksi Talokaivo tarjoaa pumppaamoille ja erottimille käyttöönotto-, huolto- ja saneerauspalvelua. Palvelun tarjoaa Talokaivon oma huoltotiimi Uudellamaalla ja muualla Suomessa Talokaivon huoltokumppaniverkosto. 

Kysy lisää: huolto@talokaivo.fi

Jaa tämä artikkeli


Rakentaminen 2021