Janni Hussin kesään mahtuu paljon töitä – mutta myös rentoa lomailua


“En ole hirveästi vielä ehtinyt kesäsuunnitelmia tekemään, mutta pari viikkoa lomaa ajattelin viettää. Saa nähdä lomailenko Suomessa vai ulkomailla. Kunhan saa läppärin kiinni vähäksi aikaa, ei paikalla ole niin merkitystä. Mökillä yritän kuitenkin käydä kerran kesässä”, Janni kuvailee.

Iso osa kesästä Jannilla menee töiden parissa. “Minulla on iso kuvausprojekti alkamassa ja samalla teen myös festarijuontoja. Festareillakaan ei siis pääse ihan rentoutumaan, mutta onhan se muuten siistiä, kun pääsee esimerkiksi jututtamaan artisteja.”

Festarit ovat Jannin juttu myös töiden ulkopuolella. “Käyn niillä varsinkin fiiliksen perässä. Erityisesti tykkään vähän pienemmistä festareista, joissa aika ei kulu jonottamiseen.”

Jannin mielestä parhaat kesämuistot syntyvät kokemuksista. ”Itselleni on jäänyt mieleen erityisesti laskuvarjohyppy Alavudella viime kesänä. Kyllä uusia juttuja kokeilemalla syntyy niitä mieleenpainuvimpia muistoja.”

Parhaaksi kesäherkuksi Janni mainitsee marjat, tuoreena ja kotimaisena. Niitä nautiskellaan erilaisten lisukkeiden kanssa. “Kesällä maistuu tietysti myös jäätelö. Yleensä yritän testaa uudet jätskimaut, mutta tänä vuonna en ole vielä ehtinyt. Lakritsa- ja salmiakkijäätelöt ovat usein suosikkejani.”

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Vapaa-aika