Näistä en luovu!


jane iredalen cruelty free-siveltimet on valmistettu ylellisen pehmeistä synteettisistä kuiduista. Eläinkokeettomalla sarjalla on Leaping Bunny -sertifikaatti ja PETA:n jäsenyys.

Valloittava Mia on pitänyt Beauty Highlights -blogiaan jo yli viisi vuotta. Jane iredalen on yksi hänen luottosarjoistaan laadukkaiden, hoitavien ja kauniiden tuotteidensa takia.

Mia Auralle kosmetiikassa tärkeintä on laatu.”Sellaisia tuotteita on ilo käyttää, jotka toimivat iholla hyvin, levittyvät kauniisti ja ovat kestäviä. jane iredalen meikit ovat lisäksi aidosti ihoa hoitavia”, sanoo Mia.

Jane Iredale loi ensimmäisenä maailmassa ihoa hoitavan mineraalimeikkisarjan, jonka tuotteet hoitavat ja suojaavat ihoa luonnosta saatavien antioksidanttien avulla. Hyvälaatuiset, puhtaat mineraalimeikit antavat ihon hengittää eivätkä sisällä ihoa tukkivia täyteaineita.

jane iredalen mineraalimeikkipohja ei tuki ihoa, koska se ei sisällä talkkia eikä mineraaliöljyä. Sitä voi käyttää moni sellainenkin, jolla on iho-ongelmia, koska se hoitaa ihoa. Itse käytän sitä silloin, kun haluan peittävän mutta luonnollisen meikkipohjan”, Mia kertoo.

”Sarja on tosi monipuolinen ja laadukas. Meikkipohjan lisäksi siihen kuuluu paljon muitakin loistavia tuotteita.”

Mystikol-rajausväri on ollut pitkään Mian suosikki pehmeän levittyvyytensä ja erinomaisen pysyvyytensä ansiosta.

Mian
jane iredale Top 3:

Mystikol Eyeliner: ”Todella kestävä rajausväri, joka sopii myös sellaisille, joilla on oikukkaat, helposti vuotavat silmät. Se kulkee minulla aina laukussa mukana.”

Smooth Affair for Eyes: ”Kaikkien aikojen paras silmämeikin pohjustustuote, jota käytän joka päivä!”

Retractable Brow Pencil: ”Kulmakynä, jonka valitsisin loppuelämäkseni, jos olisi pakko. Helppokäyttöinen, nopea ja pysyvä kynä, jolla saa todella luonnollisen näköiset kulmat.”

Lisää näistä ja muista Mian suosikkimeikeistä voit lukea hänen blogistaan osoitteesta
http://www.beauty-highlights.fi/?utm_source=ihanamina

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kauneus Meikit