IWMS360 ratkaisee rakennushankkeiden tiedonhallinnan haasteet


Kuva: Mikko Soininvaara Teksti: Joonas Joutsen 

IWMS360 on eri ohjelmistoratkaisuista koostuva portfolio, joka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Yksi ilmentymistä on investointien ja kustannusten hallintaa helpottava Graviconin Oy:n Modelspacen ja Scudo Solutions Oy:n Scudo Pron rakennuttamisen hallinnan kokonaisuus. Se on käytössä jo usealla organisaatiolla – yksi suurimmista asiakkaista on Senaatti-kiinteistöt, joka implementoi ratkaisun yli 200 asiantuntijan käyttöön syksyllä 2019. Sen avulla helpotetaan tiedonhallintaa koko hankkeen elinkaaren ajan. 

”Scudo Pro on ennen kaikkea investointihankkeiden kustannusohjaukseen kehitetty ratkaisu. Sen vahvuus on aktiivisessa kustannusten ohjauksessa ja ennustamisessa hankkeen toteutusvaiheessa.” Antti Tavaila, Scudo Solutionsin asiakkuusjohtaja 

”Modelspacen avulla organisaatiot hallitsevat hankkeiden investointisuunnittelua ja tehtäviä. Ohjelman avulla kaikki tieto on samassa paikassa ja hankkeita voidaan viedä ohjatusti eteenpäin.” Katja Peltola, Modelspacen tuotepäällikkö 

1 + 1 = 3 

Näiden kahden ohjelmistoratkaisun yhdistelmä on yksi IWMS360-portfolion räätälöidyistä ratkaisuista. Sen avulla eri kokoiset organisaatiot pystyvät tehostamaan toimintaansa. Aktiivisimmat loppukäyttäjät ovat rakennuttajapäälliköt, joille IWMS360 on päivittäinen työkalu. 

”Integraation ansiosta molemmat ovat saaneet mahdollisuuden kehittää omaa ratkaisua entistä paremmaksi. Sillä varmistetaan jatkuva laadun tuottaminen loppuasiakkaalle”, kertoo Antti Tavaila, Scudo Solutions Oy. 

Rakennushankkeissa aika, laatu ja kustannukset ovat asioita, joita kaikki organisaatiot kehittävät jatkuvasti. Digitaaliset tiedonhallinnan ratkaisut ovat arkipäivää, kun taataan onnistunut hankkeen suunnittelu, toteutus ja ylläpito. IWMS360 on kehitetty ratkaisemaan näitä haasteita. Lue lisää palvelusta osoitteessa www.iwms360.fi. 

IWMS360° (Integrated Workplace Management System 360-kattavuus) yhdistää erilliset organisaatiot ja ihmiset sekä työkalut ja näkökulmat yhdeksi kokonaisuudeksi. Mukana ovat rakennusalalla tunnetut yritykset Gravicon Oy, Granlund Oy, Scudo Solutions Oy ja Rapal Oy.

Yhteistyössä: www.gravicon.fi ja www.scudo.fi 

Jaa tämä artikkeli


Rakentaminen 2021