Itsestä välittäminen ja huolenpito ovat tärkeitä Laura Voutilaiselle


Laura Voutilaisen hyvän olon reseptiin kuuluvat iloa tuottavat ja hyvää mieltä ruokkivat asiat, kuten liikunta, laadukas uni ja virkistävä ruoka. Omassa artistin työssä onnistuminenkin kuuluu peruspilareihin.

Laura Voutilainen elää kiireistä keikka elämää, joka tuo omat haasteensa hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Riittävä palautuminen vaihtelevasta päivä­rytmistä on tärkeää.

”Palautumiseen on varattava aikaa”, Laura toteaa. Myös ateriat voivat tien päällä olla heikkoja aikatauluista johtuen. ”Pääasiassa syön kuitenkin laadukkaasti, joten muutama rasvainen yöruoka silloin tällöin tuskin haittaa.”

Laura palautuu muun muassa panostamalla uneen. ”Otan pari vuorokautta univelkaa kiinni, pidennän yöunta ja nukun päiväunia. Rauhallinen liikunta palauttaa myös mukavasti.

Rauhoittumiselle ja hektisyyden tasaamiselle Laura ottaa myös aikansa. ”Kirjoittelen ja lueskelen sekä meditoin päivittäin. Koitan kuunnella itseäni, että missä mennään!

Lauralle luksusta on yhdessäolo läheisten kanssa.”Nautin yhdessäolosta lasten kanssa ja ystävien kanssa jutustelusta ja pohdiskelusta, ruoan laitosta ja viinin juomisesta. Myös TV-­sarjojen katselu ja lu­keminen ovat luksusta, johon on liian vähän aikaa. Kylpylähoidotkin tuovat hyvää fiilistä.”

Haaveilullekin Lauran elämässä on tilaa.”Haaveilen hyvästä parisuhteesta ja seikkailusta”, hän summaa.

 

Jaa tämä artikkeli


Hyvinvointi