ISODENT – INNOVATIIVISET SUUNHOITOTUOTTEET


IsoDent Oy kehittää ja valmistaa innovatiivisia kotimaisia suunhoitotuotteita päivittäiseen suuhygieniaan. Tuotteissa käytetyt tehoaineet ovat usein turvallisesti suoraan pohjoisen puhtaasta luonnosta. Alan ammattilaisten piirissä IsoDent-tuoteperhe on otettu hyvin innostuneesti vastaan niin käyttöturvallisuutensa, tehokkuutensa kuin helppokäyttöisyytensä vuoksi.

IsoDent Fluor+ hoitava suuvesisuihke on tuotesarjan uusin tuote. Tuote on pakattu paineilmalla täytettyyn pakkaukseen, jolloin sen käsittely on helppoa ja nopeaa. Kaksi kertaa päivässä käytettynä se antaa 24 tunnin suojan hampaiden reikiintymistä vastaan samanaikaisesti parantaen voimakkaasti suun limakalvojen hyvinvointia.

Hoitava suuvesisuihke sisältää fluoria runsaasti, 0,15 %, ja sen lisäksi ainutlaatuisen yhdistelmän xylitolia ja erytritolia vahvistamaan kiillettä sekä ehkäisemään happohyökkäyksiä poikkeuksellisen tehokkaasti. Tyrniuute puolestaan vahvistaa suun limakalvoja ja edesauttaa suun haavautumien paranemista. Se myös auttaa pitämään suun limakalvot kosteina. Kamomillalla on limakalvoja rauhoittava vaikutus. Puolukka toimii luonnollisena säilöntäaineena.

Lue lisää: www.isodent.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Hyvinvointi Kauneus ja terveys Terveys