Iso Omena kutsuu – Huoleti iskee itärannikolle


Huoletin toimitusjohtaja Carita Savin sai lomallaan heinäkuussa 2018 yllättävän yhteydenoton merten takaa. New jerseyläinen Visiting Nurse Association Health Group oli seulonut Huoletin terveysalan startupien joukosta ja halusi aloittaa keskustelun yhteistyöstä. Nyt yhteiset askelmerkit ovat selvät. Sovelluksen kehitys on jo vauhdissa, ja kasvuideoita kiihdyttääkseen Huoleti haki ja valittiin manhattanilaiseen Ellis Acceleratoriin. Savin muuttaa USA:han alkuvuodeksi 2020.

Uusi kindfull.io-palvelu vastaa jo käytössä olevaa Huoleti-sovellusta, mutta sen ominaisuudet ja fokus hiotaan palvelemaan VNA:n tarpeita. Huoleti on potilastukijärjestelmä, joka tarjoaa ympärivuorokautisen kanavan toipumisen tueksi. Kindfull.io on suunniteltu Huoletista saadun palautteen ja käyttötiedon pohjalta.

”Asiakkaan kutsumana USA:n markkinoille astuminen on helpompaa, koska tiedämme tarkalleen, mitä teemme ja millä kärjellä”, sanoo Savin. ”VNA on iso ja perinteikäs toimija, mutta myös edelläkävijä tämän palvelun kehittämisessä. Onnistunut projekti avaa ovia muihinkin suuntiin.”

Tavoitteena on paitsi vakiinnuttaa liiketoiminta USA:ssa, myös tuoda opit Suomeen asiakkaita varten. Kun uusi sovellus on valmis, korvaa se nykyisen Huoletin. Näin tuodaan moderni ja maailmalla testattu malli myös Suomen sote-kentälle.

www.huoleti.com/fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Bisnes