ISO ILO PIENI HIILIJALANJÄLKIOpilion tekee hyvää luonnolle ja ihmisille


Opilion Oy Sydän -Savosta tuottaa ympäristövastuullisia huonekaluja, joiden elinkaari on pitkä. Ensimmäiset tuotteet ovat muunneltavia jakkaroita. 

Moduleista koottavat jakkarat on valmistettu suomalaisesta vastuullisesti kasvatetusta koivupuun vanerista, joka on päällystetty aidolla puuviilulla tai ekologisella laminaatilla. Kiitos erittäin säästeliään materiaalin käytön ja tehokkaan työstön myös valmistuksen hiilijalanjälki jää pieneksi. Ekologisuutta lisää vielä se, että koivuvaneri on kulutusta kestävää ja kun tuotteita voi muunnella vaihtanmalla osia niin niiden elinkaari on pitkä. Jakkaroita on helppo koota ja purkaa ja varastoidan pieneen tilaan pizzalaatikon kokoiseksi paketiksi. Ne on helppoa säilyttää ja ottaa käyttöön tarvittaessa. 

Ympäristövastuullisuus on liikeidean ydin 

Yhtiö tähtää maailmalle. Opilion on saanut hyvät arviot Saksasta ja Japanista, jotka ovat ensimmäiset vientikohteet. Tukholman design messujen ja Helsingin Habitaren peruunnuttua Opilion ei vielä ole saanut tunnettavuutta. Yhtiössä uskotaan kuitenkin, että myynti kasvaa koska Opilion vastaa tämän päivän haasteisiin. Opilion tuotteen hankinta on joka kodin helppo ekoteko. 

Vaikka myyntiin on tuotu vain jakkaroita, niin yhtiöllä on kehitysvaiheessa myös pöytiä ja hyllyjä. Jokaisessa tuote-erässä on eri värit, joten sarjoista tulee nopeasti keräilykappaleita. 

Verkkokauppa löytyy osoittesta www.opilion.fi 

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus