Irti arjesta Vierumäellä


Vierumäki on hyvinvointikeskus, jossa voi viettää rentoa ja kiireetöntä hemmottelulomaa tai osallistua lukuisiin eri aktiviteetteihin oman makunsa mukaan.

Vierumäki on paljon muutakin kuin urheiluopisto satoine liikunta-aktiviteetteineen. Se on Euroopan monipuolisin vapaa-ajankeskus upean jääkauden muovaaman harjumaiseman keskellä, vain noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta.

”Meille voi tulla viettämään liikunnallista lomaa, tai sitten voi vain rentoutua ja nauttia. Erilaisia elämyksiä on tarjolla joka makuun lukuisista liikunta-aktiviteeteista aina luontopolkuihin ja ihaniin hemmotteluhoitoihin Day Spassa”, kertoo tuotesuunnittelija Jonna Rothberg-Mikkonen.

Monelle unelmien viikonloppuloma on sekoitus ulkoilua, liikuntaa ja rentoa yhdessäoloa. Irtautumista arjesta ja palautumista työviikosta.

”Majoitusvaihtoehtoja löytyy kaikenkokoisille porukoille mökeistä hotelli- ja huoneistomajoitukseen. Ravintoloita ja kahviloita on myös runsaasti ja monenlaiseen makuun”, Rothberg-Mikkonen kertoo.

Vierumäki on kuin pieni kaupunki luonnon keskellä. Kaikki palvelut, kuten liikuntapaikat, majoitus, ravintolat ja kahvilat sekä vapaa-ajan aktiviteetit ovat samalla, rauhallisella alueella.

Koskematon luonto harjumaisemineen ja järvineen tarjoaa monia mahdollisuuksia rentoutumiseen ja akkujen lataamiseen. Elämyskellunta Valkjärvessä tai luontopakopeli ovat kokemuksia, joita ei muualta löydä.

www.vierumaki.fi/hyvinvointi-ja-hemmottelu

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Vapaa-aika