Ikkunoissa on eroa


Samalla kun ikkunatrendeissä ikkunoiden koot ja lasipintojen määrä ylipäätään asunnoissa kasvaa, on myös ikkunoiden teknologia kehittynyt.

Ikkunoiden teknologia on lisääntynyt huomaamattomasti. Tänä päivänä suuretkaan lasipinnat eivät heikennä energiatehokkuutta. ”Uusilla tuoteratkaisuilla voidaan yhdistää tehokas auringonsuoja, huippu U-arvo menettämättä valon läpäisyä. Uudet ominaisuudet parantavat huomattavasti ihmisten elämänlaatua”, ikkuna-alan markkinajohtajan Inwido Finlandin toimitusjohtaja Antti Vuonokari valottaa.

Inwido Finland kuuluu kansainväliseen konserniin, mutta yhtiö on myös vahva suomalainen toimija. Ikkunakarmien pääraaka-aine on suomalainen puu. Tuotteita tehdään täällä kuudessa tehtaassa ja yhtiö työllistää kaikkiaan tuhat ihmistä Suomessa. ”Kansainvälisyys taas antaa meille eväitä vahvaan tuotekehitykseen ja testaukseen, jolla varmistamme tuotteidemme korkean ja tasaisen laadun.”

Hyvä referenssikohde Inwidon monipuolisista ratkaisuista on Helsingin Katajanokalla entisöitävä Kasinonranta-kiinteistö. Kohde on erittäin vaativa sekä rakennusteknisesti että arkkitehtonisesti.

”Olemme kohteessa neljän eri tuotteemme kanssa. Sieltä löytyy Tiivi-brändimme antenni-ikkunaa, jossa karmi toimii signaaleita vahvistavana passiiviantennina. Kuulu-vuusongelmat ovat monille arkea, mikä johtuu tiiviistä kaupunkirakentamisesta, betonitaloista ja ikkunoiden selektiivipinnoista. Kohteeseen tulee meiltä myös Klas1:n ranskalaiset parvekeovet, Profinin lasiliukuovet sekä ovimallistomme tuotteita. Meiltä saa saman katon alta tarpeeseen kuin tarpeeseen sopivat ratkaisut”, Inwidon markkinointijohtaja Minna Keränen taustoittaa.

Inwido tekee eniten taloyhtiöiden ikkunaremontteja Suomessa. Se on myös ainoa toimija, jonka asennustyö on ISO9001-laatusertifioitu. ”Isännöitsijät ja kiinteistön omistajat saavat meiltä kaiken vaivattomasti aina monipuolisista tarjouksista, projektinjohtoon ja alan parhaaseen asennustyöhön”, Vuonokari ja Keränen summaavat.

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Rakentaminen