Intoa ja rotia


Opit on sovitettava nykypäivän ja tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Sitä työtä tekee innolla ja sydämellä Intotalo Oy.

“Tässä ajassa pärjäävät ne organisaatiot, joissa ihmiset oppivat työtä tehdessään. Paljon puhuttu jatkuva oppiminen alkaa vasta nyt olla totta”, toimitusjohtaja Jari Haapaniemi korostaa.

Keskustelevat ryhmävalmennukset ovat Intotalon valttikortti. Kokeneet yritysjohtajat ja ennakkoluulottomat nuoret haastavat toisiaan ja oppivat toisiltaan.

“Nämä kokeneet yritysjohtajat eivät tulisi tekemään koskaan itselleen niitä kysymyksiä, joita nuoret startup-yrittäjät tekevät heille”, toimitusjohtaja Jari Haapaniemi toteaa.

Intotalo tarjoaa valmennuksia parempaan johtamiseen, myynnin ja markkinoinnin sekä yrityksen kehittämiseen liittyen.

“Meidän ryhmävalmennuksissa tulee esiin nimenomaan se vertaisryhmä. Aina ei tarvitse jokaisen keksiä pyörää uudelleen, vaan ryhmässä opiskellessa pääsee oppeja ja koppeja jakamaan”, sisällöntuottaja Ulla Blomberg toteaa.

Intotalon valmentajat kulkevat yrittäjien rinnalla muutostilanteissa. Intoa ja rotia tekemiseen kehitetään yhdessä pidemmällä aikavälillä.

“Kun lähdetään aitoon, pysyvään, positiiviseen muutokseen organisaatiossa, niin se vaatii aikaa. Aikaresurssi on yrityksen ylivoimaisesti kallein investointi, jonka se joutuu tekemään, kun halutaan kehittää aidosti voittava organisaatio. Johdon tulee ymmärtää, että ilman aikapanostusta he eivät voi saada aikaan pysyvää ja kestävää positiivista muutosta”, varatoimitusjohtaja Jari Junkkari painottaa.

Yrittäjä Topi Jokinen osallistui Intotalon pk-yritysten johtamiskurssille siinä vaiheessa, kun rakentamisen laadunvarmistusta tekevä Vertia Oy otti ensimmäisiä askeleitaan.

“Oli hyvä, että menin kurssille tilanteessa, jolloin yritys oli pieni ja yrittäjänä olin tuore. Kun valmennuksessa pohdittiin ideoita muiden yrittäjien kanssa, niin se toi uutta näkökulmaa”, Jokinen kertoo.

Vuosien saatossa myös yhtiön muuta henkilökuntaa on osallistunut Intotalon myynnin ja markkinoinnin johtamisen kursseille. “Suosittelen Intotaloon valmennukseen osallistumista yrittäjille. Kun ottaa vähän aikaa ajattelulle ja katsoo ongelmia hieman sivusta, niin silloin pääsee taas eteenpäin”, Topi Jokinen jatkaa.

www.intotalo.com

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Bisnes