Inspiroiva Ruissalon Telakka kutsuu kesävieraita viihtymään!


Historiallisessa ympäristössä uusien palveluiden äärellä.

 

Turun Veneveistämö on kulttuurihistoriallinen aarre, jonka alueella toimiva Ruissalon Telakka on jälleen uudistanut tyylikästä kokonaisuuttaan. Isompien tapahtumien ollessa tauolla Ruissalon Telakka panostaa romanttisten kesähäiden, suussa sulavien makuelämysten ja monipuolisen kulttuuritarjonnan kesään. Suosittu Zaké Pizzeria and Wine Bar saa rinnalleen Tenlén BBQ & Smokery -ravintolan, jonka savustamo tulee houkuttelemaan herkkusuita kauempaakin. 

Vuonna 1954 toimintansa lopettanut veneveistämö jätti jälkeensä upean telakkakokonaisuuden. Nyt alue kiinteistöineen muodostaa monipuolisen ja ympärivuotisen tapahtumakeskuksen upeassa miljöössä. 

Kesäsesonki toukokuulta elokuun loppuun 

Kesäkausi Ruissalon Telakalla alkaa tuttuun tyyliin Föli-vesibussin liikennöinnin myötä toukokuun jälkimmäisellä puoliskolla. Ohjelmassa on kesäteatteria Linnateatterin ohjelmiston merkeissä, Turku Sea Jazz, Musiikkijuhlien antia, trubaduureja ja uiva venenäyttely. Telakan kauniit klassikkoveneet tarjoavat silmän iloa ja purjehdusmeininkiä läpi koko kesän. Heinäkuinen Airisto Classic Regatta kokoaa upean kokoelman puuvenekaunottaria Ruissaloon, ja Veneet Esillä -näyttely täyttää kauniin sataman elokuussa. Satamakonttorista vuokrataan myös kajakkeja kesäpäivän iloksi. 

Uuden makuvaihtoehdon tarjoaa veistämörakennuksessa savustettuja erikoisuuksiaan valmistava Tenlén BBQ & Smokery 

Pizzeria, Savustamoravintola ja Café Avelia 

Vierasvenesataman kävijät pääsevät heti laiturille päästyään nauttimaan Zaké Pizzeria & Wine Barin herkullisista antimista aaltojen liplatellessa terassiravintolan alla. Uuden makuvaihtoehdon tarjoaa veistämörakennuksessa savustettuja erikoisuuksiaan valmistava Tenlén BBQ & Smokery, joka on nimetty veneveistämön pitkäaikaisen toimitusjohtajan mukaan. Avelia ihastuttaa leivonnaisillaan ja erikoiskahveillaan, joita voi nautiskella sisustusliikkeen kahdella näköalaterassilla. Westin-sali on erityisesti kesähäiden ja konserttien järjestäjien suosikkipaikka, Hättästen Kulma isoine terasseineen sopii rentoihin yksityisjuhliin ja Lindblom-saliin mahtuu useampi sata juhlijaa. 

Vierasvenesataman satamakapteeni – 0400 330 413 

Vierasvenesatama: https://ruissalontelakka.fi/ venetelakka/vierasvenesatama/ 

Hevoskarintie 23 
20100 Turku 
www.ruissalontelakka.fi 
info@ruissalontelakka.fi 

Jaa tämä artikkeli


Vapaa-aika