Inspiroiko muutos? Haluatko edelläkävijäksi?


Tule joukkoomme Päijät-Hämeeseen rakentamaan maan parhaita sosiaali- ja terveyspalveluita!

Me Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä asetamme tavoitteemme korkealle. Rakennamme päijäthämäläisille Suomen laadukkaimmat ja vaikuttavimmat sosiaali- ja terveyspalvelut ja aiomme tuottaa ne kustannustehokkaasti. Olemme maan suurimpiin kuuluva sote-kuntayhtymä, joten meillä pääset todelliselle sosiaali- ja terveydenhuollon näköalapaikalle.

Meillä on käynnissä ainutlaatuinen muutosohjelma, jonka kautta uudistamme palveluidemme rakennetta ja tuotantotapoja ennakkoluulottomasti. Kehitämme voimakkaasti johtamista ja esimiestyötä tavoitteena erinomainen henkilöstökokemus: haluamme, että työntekijämme viihtyvät työssään ja voivat hyvin. Keskitymme myös yhteistyöhön omistajakuntiemme kanssa.

Uskomme, että vahvalla yhteishengellä saamme rakennettua Päijät-Hämeestä elinvoimaisen maakunnan, jossa on hyvä asua ja elää. Kun muutamme toimintaamme rohkeasti ja tehokkaasti, vankka ammattitaitomme synnyttää hyvää elämää ja luo laajaa luottamusta. Onnistuessamme olemme edelläkävijä Suomessa sote-palvelujen tuottajana.

Rekrytoimme jatkuvasti alan parhaita osaajia joukkoomme. Katso avoimet tehtävämme ja liity joukkoomme!

phhyky.fi/rekry

Facebook: Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän rekrytointi

Instagram: phhykyrekrytointi

Jaa tämä artikkeli


Terveys Työelämä