Inspiroidutaan esteettisestä ympäristöstä


Vallilan Cretive Concept & Strategy Designer Riikka Jalava 

Vastuullisesti kotimaista ympäristöä vaalien – VALLILA yllättää neutraaleilla sävyillä ja pukee klassikot raikkaisiin uutuusväreihin! 

Kun hankimme kotiin tai lahjaksi kauniita sisustustekstiilejä ja -tuotteita, haluamme, että ne kestävät aikaa. 

Vallila panostaa laadukkaaseen kotimaiseen muotoiluun, työllistää 140 työntekijää kotimaassa ja uskoo läpinäkyvyyteen kaikilla vastuullisuuden osa-alueilla. Vallilan tekstiileille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Design From Finland -merkki. Vallila on aktiivisena jäsenyrityksenä mukana Perheyritysten Liiton, Suomalaisen työn liiton ja Kaupan Liiton toiminnassa. 

”Vastuullisuus Vallilassa on päivittäinen ja tärkeä osa liiketoimintaamme ja henkilöstölle se konkretisoituu tasa-arvon, osaamisen ja hyvinvoinnin edistämisenä. Hyvinvoiva henkilö on motivoitunut, mikä näkyy kekseliäisyytenä ja osaamisena. Juuri tämä on menestyksen perusta”, vahvistaa Creative Concept & Strategy Designer Riikka Jalava. 

”Meille on tärkeää, että tuotteemme ovat kauniita, laadukkaita ja vastuullisesti tuotettuja. Kehitämme palvelujamme empatiaa ja palvelumuotoilua hyödyntäen. Asiakkaidemme aito kuuleminen ja läsnäolo on meille avainasia. Tuotteemme ovat turvallisia ja täyttävät ekologiset ympäristötavoitteet ilman haitallisia kemikaaleja”, Jalava sanoo. 

Vallila on kahden vastuullisuutta edesauttavan järjestön jäsen. Näitä ovat puuvillan viljelyä ja tuotantotapoja kehittävä Better Cotton Initiative (BCI) ja sosiaalista vastuuta kehittävä Business Social Compliance Initiative (BSCI). ”Yli 90% tekstiilituotteistamme on ÖkoTex-sertifioituja ja teemme hankinnat tehtaista, joilla on tarkat auditointiprosessit.” 

Maailmalle suomalaista suunnittelua upeasti vievä perheyritys on ollut Suomessa ensimmäisten yritysten joukossa tukemassa Pridea. ”Suvaitsevaisuus ja tasa-arvo on meille tärkeää”, Jalava vahvistaa. Vallilan kevään mallistosta löytyykin oma Pride -kuosi. 

Yritys on ottanut aktiivista otetta Covid19 -viestinnässä toimimalla vallitsevassa pandemiatilanteessa aktiivisesti yhteistyössä muun muassa Suomalaisen Työn Liiton kanssa. ”Koemme, että nyt on aika käydä toden teolla töihin ja vetää yhtä köyttä – tukien suomalaista työtä ja yhteistä hyvää”, Vallilan Vastuullisuus -blogia kirjoittava Jalava painottaa. 

Vallila tukee lastensairaala -hankkeita ja onkin ollut näissä aktiivisesti mukana. ”Tulevasta syysmallistosta löytyy lasten oma mallisto”, Jalava iloitsee. 

Vallila panostaa yhä enemmän vastuullisuuteen myös materiaaleissaan ja on tuonut myyntiin ensimmäiset kierrätysmuovista valmistetut tuotteet. Vuoden 2020 teemana onkin yllätyksellisyys ja vastuullisuus. 

Kevät kutsuu katsomaan sisustusta uusin silmin ja tuomaan kesän odotuksen pirteine väreineen ja muotoineen kotiin. Pidetään yhdessä huolta, että kotimme saa asukseen vastuullisesti tuotettua kauneutta. 

Vallilan 2020-teemana ovat yllätyksellisyys ja vastuullisuus. 

Vallilan kevät-mallisto on myynnissä Vallilan kymmenessä omassa myymälässä, Vallila.fi -verkkokaupassa sekä jälleenmyyjillä. 

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus