Innovaatiokeskus KOO3 tarjoaa tulevaisuuden toimitiloja


CapMan ja Innovation Home saneeraavat yhteistyössä ainutlaatuista kiinteistöä loistavalla paikalla Kampissa. Tiloihin syntyy innovaatiokeskus, joka luo uudenlaista toimistokulttuuria ja tarjoaa nykyajan yritysten kaipaamaa joustavuutta.

KOO3 on vastaus tulevaisuuden työelämän vaatimuksiin. Se tarjoaa yhdessä paketissa joustavuutta työtiloihin, hyvät mahdollisuudet erilaisiin palveluihin sekä kohtaamisiin eri alojen ammattilaisten kesken.

CapMan ja Innovation Home ovat tuoneet omat ammattitaitonsa yhteen hankkeen toteutuksessa. Innovation Home operoi coworking-tilaa katutasossa ja kahdessa kellarikerroksessa. CapMan vuokraa kuutta ylempää kerrosta yrityksille toimistokäyttöön. Tavoitteena on saada tiloihin ajan hermoilla olevia innovatiivisia yrityksiä.

Katukerroksen loungessa eri toimijat pääsevät kohtaamaan ja viettämään myös vapaa-aikaa. Tarjolla on myös neuvottelutiloja, show roomeja ja tapahtumatilaa.

– Hankkeesta tekee poikkeuksellisen hybridiajattelu, jossa yrityksellä voi olla oma privaatti toimisto ja samalla samat edut, palvelut ja joustavat tilat kuin coworking-yhteisössä, korostaa CapManin Asset Manager Charlotta Monto.

Erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa tiloihin

CapManin vuokraamiin korkeisiin, ilmaviin ja valoisiin toimitiloihin vuokralaiset saavat omia tarpeitaan vastaavan lopputuloksen.

– Tiloja varataan tällä hetkellä ja muuttamaan pääsee huhtikuussa 2022. Aloittamalla suunnittelun nyt, vaikutusmahdollisuudet ovat todella hyvät, Monto kertoo.

Oman toimitilan ja coworking-tilojen yhdistelmä antaa yrityksille kaivattua joustoa.

– Etätyö on tullut jäädäkseen ja toimitilojen tarve voi vaihdella, nämä tilat mahdollistavat muutokset ja kasvun, kertoo CapManin Sijoitusjohtaja Noora Kuvaja.

Tilojen kautta voidaan myös tukea työntekijöiden hyvinvointia sekä oman yrityksen työnantajabrändiä. Parhaista työntekijöistä käydään kovaa kisaa ja poikkeuksellisen korkealaatuiset toimitilat voivat toimia etuna.

– Esimerkiksi kiinteistön vihreä, mutta toiminnallinen piha-alue on poikkeuksellinen näin keskustassa. Tilat mahdollistavat, että samassa paikassa voi vaikka urheilla, tehdä töitä ulkona ja viettää after-workia, Kuvaja mainitsee.

Yhteistyö Innovation Homen kanssa tarkoittaa, että yritykset voivat myös hankkia työhyvinvointiin liittyviä palveluja kiinteistöstä. Näitä ovat esimerkiksi joogaa, crossfit ja catering. Potentiaalisissa vuokralaisissa kiinteistökonsepti onkin herättänyt innostusta.

– Sijainti ja loistavat yhteydet sekä kiinteistön monet mahdollisuudet saavat jo nyt kiitosta, Monto summaa.

Ota yhteyttä ja sovi näyttö:
CapMan Real Estate
Charlotta Monto
040 567 8710
charlotta.monto@capman.com
koo3.fi

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi