Iloa kesän leikkeihin


Sanotaan, että kesä on ihmisen parasta aikaa ja XS Lelut haluaa olla mukana tuomassa iloa näihin hetkiin. Miksi et viettäisi kesälomaa perheen kanssa pelien parissa? 

XS Lelut rantautui Baltian maista Suomeen vuonna 2016 ja tässä ajassa myymälöiden määrä on kasvanut 12:een. Ympäri Suomen palvelevien myymälöiden lisäksi haluamme tarjota saman iloisen kokemuksen verkkokaupassamme, josta on heti saatavilla tuhansia tuotteita! 

Tavoitteemme on tarjota ainutlaatuinen ja ilahduttava kokemus asiantuntevan asiakaspalvelun, myymälän houkuttelevan ulkonäön ja aktiviteettien avulla niin, että sekä aikuiset ja lapset viihtyvät meillä. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta myymälästämme, olemme panostaneet verkkomyynnin yleistyessä joustavaan verkkokauppaan. Haluamme varmistaa laajan valikoiman avulla, että saat helposti tarvitsemasi tuotteet, jonka vuoksi meiltä voit tilata tai varata tuotteita postitoimitusten lisäksi suoraan myymälään. 

Ulkolelut ja -pelit kuuluvat etenkin kevääseen ja kesään. Kesän iloisia hetkiä varten löydät valikoimastamme perinteisimmät ulkopelit, kuten mölkky ja petankki, sekä vauhdikkaampiin peleihin koripallokoreja tai pesäpallosettejä. Emme ole kuitenkaan panostaneet ainoastaan leluihin vaan olemme lisänneet valikoimaamme esimerkiksi keinuja ja potkulautoja suosituimpien hahmojen kuvituksilla. 

Koska ympäristöystävällisyys on entistä tärkeämpää, haluamme tarjota asiakkaillemme ekologisia vaihtoehtoja valikoimastamme. Uusimpia lisäyksiä valikoimaamme ovat sokeriruo’osta valmistetut Dantoy-lelut, jotka ovat jo nousseet asiakkaiden keskuudessa suureen suosioon. Kyseiset lelut ovat 100 % kierrätettäviä ja valmistettu ekologisista materiaaleista! 

Asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua myymälöissä sekä verkkokaupassa, jotta löydät sopivan tuotteen kesän hetkiin. Haluamme tuoda suomalaisiin perheisiin riemua sloganimme “Enemmän iloa!” mukaan. 

Lue lisää: www.xslelut.fi

Jaa tämä artikkeli


Perhe Piha ja puutarha Vapaa-aika