Iloa, energiaa ja virkeyttä elämään!


Koskaan ei ole liian myöhäistä alkaa kohentamaan omaa hyvinvointiaan. Kenenkään ei tarvitse tyytyä siihen, että toimintakyky muuttuu ja heikkenee – asiaan voi itse vaikuttaa omalla toiminnallaan. Ammattilaisten avulla voi löytää uusia tapoja ja lajeja liikkua ja kohentaa terveyttä. Palkinto siitä on varma: hyvä ja energisempi olo, parempi toimintakyky ja sujuvampi arki. Lisäksi liikunnan ohessa tapaa paljon samanhenkisiä ja samanikäisiä ystäviä, joiden kanssa on mukava vaihtaa kuulumiset. Se tuo antoisaa sisältöä elämään. 

Lisää lihasvoimaa, tasapainoa ja notkeutta 

Ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla pääsee ammattitaitoisen ohjaajan käsiin, joka on laatinut turvallisen, sopivan tasoisen ja innostavan tunnin. Monipuolisesta tarjonnasta (yli 40 erilaista tuntia) voi valita vaikkapa vesiliikunnan tai jonkin muun tunnin venyttelystä lihaskuntojumppiin tai tanssiin. Erityisesti eläkeläisille sopivia tunteja ovat Kunto & Voima, Kuntosali, Voima & Tasapaino, Venyttely, Slow Jooga ja Vesivoimistelu. Edulliseen päiväsaikaan on tarjolla myös Pilates-, Lavis- ja Baila-tunteja sekä Seuratanssit. 

Kuntosalilla voi lihaskestävyys- ja voimaominaisuuksien lisäksi harjoittaa muun muassa tasapainoa, koordinaatiota ja liikkuvuutta. Ohjatussa kuntosaliryhmässä tai ohjaajan laatimalla ohjelmalla oppii tekemään liikkeet oikein ja kuormittamaan lihaksia sopivasti. Uinti ja vesijuoksu sopivat kaikille ja erityisesti myös nivel-ongelmista kärsiville. 

Tule mukaan rentoon menoon 

Urheiluhallit on matalan kynnyksen liikuntapaikka, johon jokainen saa tulla omana itsenään. Samalle tunnille voi tulla vaikkapa nuori vanhempansa tai isovanhempansa kanssa. 

Oman valinnan mukaan voi liikkua vain silloin tällöin, kausittain tai säännöllisesti. Valittavissa on kertamaksu, sarjakortti, kausikortti tai Superkortti, joka sisältää ryhmäliikunnan lisäksi kuntosalin ja uinnin. Meillä ei ole jäsenmaksuja, joten asiakas maksaa vain käyttämästään liikunnasta. Kaikille on edulliset hinnat ja eläkeläisille omat, hyvät alennukset. 

Meillä löydät liikunnan ilon uinnin, vesijuoksun, kuntosalin, palloilun tai ryhmäliikunnan parissa. 

Lukuvinkki: Fysiologinen vanheneminen – koskee meitä kaikkia eri aikaisesti ja eri tavoin.
Lue tästä lisää: urheiluhallit.fi/blogit 

KALLIO | KONTULA | MALMI | MÄKELÄNRINNE | PASILA | SILTAMÄKI | TÖÖLÖ | VUOSAARI

Jaa tämä artikkeli


Terveys