Ilman hierarkiaa koko yrityksen osaaminen käyttöön


Greenstepin tiimi koostuu erilaisista osaajista aina dataanalyytikoista taloushallinnon asiantuntijoihin ja HR-konsulteista talousjohtajiin palvellen asiakkaita monipuolisten konsultointitehtävien parissa. Greenstepissä työtapojen keskiössä oleva tiimityöskentely avoimessa ja matalassa organisaatiossa mahdollistaa sen, että asiakkaat hyötyvät koko Greenstepin 300 hengen tiimin osaamisesta.

Koko tiimin osaamisen hyödyntäminen onnistuu, kun työntekijät osallistuvat aktiivisesti niin ideointiin ja päätöksentekoon kuin itse tekemiseen. Aina löytyy joku, joka voi auttaa ja sparrata erilaisissa käänteissä. Greenstepissä NetSuite-toiminnanohjausjärjestelmää käyttävien asiakkaiden kanssa työskentelevät Tuula Verho ja Tomi Holmberg sanovat, että omassa työssä matala hierarkia ilmenee parhaiten vapautena. Samalla se tuo vastuuta tehdä itsenäisiä päätöksiä, mikä taas motivoi tekemään hommat kunnolla.

Tomi ja Tuula kokevat, että kun asiakas on keskiössä ilman hierarkiaa, niin yhteistyö eri osastojen välillä on helppoa. Tuula antaa esimerkin; ”Käytännössä asiakkaan kysymykset ratkeavat nopeasti kun voin kirjanpitäjänä pyytää Tomilta teknistä tukea akuutissa tilanteessa ja saada vastauksen heti. Sama yhteistyö edistää toimintojen kehittämistä ja niitä voidaan jatkuvasti parantaa ilman raskaita prosesseja. Samalla myös itse kehittyy ja oppii!”

www.greenstep.fi

Jaa tämä artikkeli


Yrityspalvelut