Ikkunaremontilla saat modernin ilmeen kotiisi


Pihlan ikkunoilla ja ovilla kodin tärkeä remontti sujuu helposti ja laadukkaasti. Mittatilaustyönä valmistetut kotimaiset laatuikkunat ja -ovet kohentavat talosi ilmettä ja nostavat sen arvoa kymmeniksi vuosiksi. Samalla asuinmukavuus paranee – eikä lämpökään karkaa harakoille.

Jumittaako tuuletusikkuna, vetääkö ikkunoista ja ovesta? Hilseileekö karmien maalipinta? Kuuluuko liikenteen melu suljettujen ikkunoiden läpi? Tai haluatko freesata tärkeimmän investointisi, kotisi, ilmettä ja valaista sisätiloja suurentamalla nykyisiä ikkunoita?

Ikkunaremontti tulee usein ajankohtaiseksi, kun pelkkä karmien huoltomaalaus ei enää riitä – ja varsinkin, jos kaivataan lisää lämpöeristystä tai parempaa korvausilmanvaihtoa.

”Pihlan selektiivilaseilla varustetut ikkunat ehkäisevät auringon kuumottamisen kesällä ja lisäävät energiansäästöä talvella. Pihlan ikkunat ovat ulkopuolelta polttomaalattua alumiinia, jota ei tarvitse ajan saatossa maalata. Tällöin karmien lahovaurioita ei pääse syntymään. Siksi ikkunoillamme on 25 vuoden lahoamattomuustakuu”, kertoo Pihlan Etelä-Suomen aluemyyntipäällikkö Pekka Luostarinen.

Isompia ikkunoita, Antennilasi parantamaan nettiyhteyttä

Nyt sekä ykkös- että kakkoskoteihin halutaan remonttien yhteydessä isompia ikkunoita. Valon lisääminen sisätiloissa auttaa meitä jaksamaan paremmin varsinkin pimeimpinä vuodenaikoina. Pihlalla on huomattu pari muutakin ikkunatrendiä.

”Painovoimaisiin ilmanvaihtokoteihin osataan jo kysyä Klik-raitisilmaventtiilillä varustettuja ikkunoita, jolloin ikkunaremontilla hoituu samalla myös helppo korvausilman säätely eli sisäilman parantaminen.  Myös mökeille ja huviloille halutaan yhä enemmän lämpöikkunoita Pihla Antennilaseilla, joissa on hyvä mobiilisignaalin läpäisy. Ihmiset selkeästi tekevät enemmän etätöitä vapaa-ajan asunnoilta käsin ja mobiililaitteiden pitää toimia”, Pekka kertoo.

”Pihla-ikkunat ja ovet nostavat talon arvoa ja käyttömukavuutta”

Ovi säädettävillä turvasaranoilla ja kulutusta kestävällä maalipinnalla

Ovien kohdalla on vähintäänkin tärkeää, että ovi menee kunnolla lukkoon eikä sisälattia ole talvella vedon vuoksi kylmä. ”Oven huolto on vaikeaa ilman säätösaranoita. Myös turvasaranoiden kysyntä on kasvanut. Pihlan ulko-ovissa kaksoiskomponenttimaalaus takaa, että maalipinta on todella kestävä, vaikka sitä kävisi koira raapimassa tai lapset leluilla paukuttamassa”, Pekka kertoo.

Ammattilainen paikallaan

Kun remonttikärpänen puraisee, kannattaa pitää maltti hatussa eikä säästää väärässä paikassa. Äkkiseltään voisi ajatella, että tuttu remppareiska voi käydä asentamassa uudet ikkunat ja samalla suurentaa yhden ikkuna-aukon takaoveksi – tai laittaahan nuo helposti itsekin.

”Kantavat rakenteet pitää huomioida ikkuna-aukkoja suurennettaessa. Esimerkiksi joissakin 1960- ja 1970-luvun rakennuksissa ikkunan karmit ovat osa talon kantavaa rakennetta eikä niitä pidä mennä tutkimatta poistamaan. Joissakin rintamamiestaloissa puolestaan voi olla kunnan taholta suojelupäätös, jolloin lisäoven teko katsotaan jo julkisivumuutokseksi”, Pekka muistuttaa.

Hienointa on, että Pihlan kanssa asiakkaan ei tarvitse itse pohtia, mitä kaikkea pitäisi tietää. Meillä Pihlalla on kymmenien vuosien kokemus ikkunaremonteista. Soitto meille numeroon 0800 550 880 tai yhteydenottolomakkeen täyttäminen Pihla.fi -sivuillamme riittää. Siitä se lähtee”, Pekka vinkkaa.

Pihlalla on koko Suomen kattava kumppaniverkosto, joiden kanssa kokonaisvaltaiset ikkuna- ja oviremontit sujuvat vaivattomasti ammattitaidolla. Tee se itse -projekteihin kotimaiset Pihla ikkunat ja ovet löytyvät näppärästi myös rautakaupoista ja Pihlan verkkokaupasta.

www.pihla.fi

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus