IKÄÄNNY KAUNIISTI


Samea ja kuiva iho, juonteita, pigmenttiläiskiä tai ”harakanvarpaita” silmien ympärillä – kuinka hoitaa ikääntymisen merkkejä iholla?

IHON IKÄÄNTYMISEEN vaikuttavat monet tekijät. Se miltä näytämme, ei välttämättä kerro oikeaa kronologista ikäämme. Biologinen ikämme määräytyy eletyistä vuosista, solujen toiminnasta, elämäntavoista ja ympäristöstä missä elämme. Kauniin ikääntymisen perusteet luodaan päivittäisillä ihonhoidon rutiineilla. 

Puhdista iho aamuin ja illoin ihotyyppisi mukaisella puhdistustuotteella. Diego dalla Palma Professionalin Biphasic Micellar Make Up Remover -misellivesi on erinomainen valinta ihon puhdistukseen, sillä sen koostumus on hellävarainen, mutta tehokas. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja puhdistaa myös vedenkestävän meikin. Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen ja auttaa muita ihonhoitotuotteita, kuten seerumia tai voidetta, imeytymään paremmin. 

Säännöllinen kuorinta ja naamio tehostavat ihonhoitoa. Erityisesti silmänympärysihon ikääntymistä hoitaa SUPERMASKTM Soothing Relax Mask for eyes and critical points. Tehonaamio on intensiivinen hoito turvotusta, tummuutta ja harakanvarpaita vastaan. Ensimmäiset ikääntymisen merkit näkyvät yleensä juuri silmän-ympärysiholla, siksi silmänympärysvoiteen käyttö kannattaakin aloittaa hyvissä ajoin. 

Kuorinta stimuloi ihon luonnollista uusiutumista ja on tärkeä osa myös ikääntyvän ihon hoitoa. Kuorinnan valinnassa on hyvä huomioida ihon herkkyys – esimerkiksi couperoottiselle iholle ei sovi voimakas rakeinen kuorinta. Jos et ole varma millaiset hoitotuotteet juuri omalle ihollesi parhaiten sopivat, kannattaa kysyä neuvoa ihonhoidon ammattilaiselta.

Ihon ikääntymisen hoidossa ja ennalta ehkäisyssä kannattaa huomioida ikääntymisen eri vaiheet. Diego dalla Palma Professionalin ICON TIMETM -tuotelinja on ratkaisu ikääntymisprosessin jokaiseen vaiheeseen. Intensiivinen anti-age -hoitokokonaisuus taistelee juonteita ja ihon veltostumista vastaan. Tuotelinja sisältää omat hoitotuotteensa eri ikäisille ihoille. 

Seerumit ovat tehotuotteita, joiden säännöllinen käyttö kannattaa aloittaa viimeistään siinä vaiheessa, kun ensimmäiset ikääntymisen merkit alkavat näkyä kasvojen iholla. Käytä seerumia aamuin illoin ennen kosteusvoidetta. Icon Time GOLD ELIXIR Redensifying Anti-age Serum on intensiivinen hoito juonteita vastaan. Se sisältää kolloidista kultaa ja hyaluronihappoa ja sen ylellinen, täytelöittävä ja tasoittava vaikutus antaa avaimet ajattomaan kauneuteen. 

Yksi tärkeimmistä ihon ikääntymistä ennaltaehkäisevistä ihonhoitotuotteista on aurinkosuoja. Auringon UVA- ja UVB-säteet ovat vastuussa monista ihon ikääntymisen merkeistä. Sekä kaupungille että rannalle täydellinen tuote on Diego dalla Palma Professionalin Daily Protective Fluid spf50. Kevyt ja silkkinen suojavoide sisältää korkean suojakertoimen lisäksi tehokkaan Pollushield™-yhdisteen, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja ilmansaasteilta.

Ikääntyvä iho on kauneimmillaan hyvin hoidettuna.

Tutustu lisää tuotteisiin: www.diegodallapalmapro.fi tai löydä lähin ihonhoidon ammattilainen: www.diegodallapalmapro.fi/jalleenmyyjat
Löydät meidät Instagramista: 
@diegodallapalmapro_finland

Jaa tämä artikkeli


Kauneus