Ihmislähtöistä kasvua osaajia löytämällä ja kehittämällä


MPS-Yhtiöt on 45 vuoden ajan ollut osa suomalaista työelämää mahdollistaen ihmislähtöistä kasvua. Sloganimme on digitalisaation aikakaudella mielestämme ajankohtaisempi kuin koskaan: Because companies are made up of people.

MPS on henkilöstöalan pitkäjänteinen toimija, jonka intohimona on auttaa organisaatioita löytämään oikeat osaajat sekä tarjota keinoja heidän kehittämisekseen. Arvopohjassamme keskeistä on kestävien työurien edistäminen niin, että samaan arkeen mahtuu työn lisäksi terveydestä, kodista ja ystävyyssuhteista huolehtiminen.

Ihmislähtöisen kasvun työvälineinä hyödynnämme osaamistamme psykologian, liiketoiminnan johtamisen ja digitaalisuuden alueilla. Kohtaamme vuosittain tuhansia työnhakijoita ja tuotamme satojatuhansia erilaisia oppimiskokemuksia kasvokkain ja digitaalisesti. Kaikkea yhdistää ajatus kasvun mahdollistamisesta työn kontekstissa, jota haluamme edistää niin tulevan, olevan ja lähtevän henkilöstön kuin heidän johtajiensa kohdalla.

”Ihmisiin sitoutuneen potentiaalin nopeimmin käyttöönsä valjastavat organisaatiot ovat tulevaisuuden voittajia!”

Uskomme laadukkaiden ihmiskohtaamisten merkitykseen, mutta haluamme myös tukea ihmisten johtamista datan ja analytiikan keinoin. Yhä edelleen rekrytoinneissa, henkilöarvioinneissa tai kehittämistyössä kerääntynyt tieto on varsin kertakäyttöistä. Tällaista informaatiota tulisi hyödyntää laajemmin johtamisessa ja osaamisen kehittämisessä. MPS tutkii jatkuvasti tapoja yhdistää osaajien valinnassa kertynyttä monipuolista dataa ihmislähtöisen kasvun vauhdittamiseen organisaatioissa.

Vuonna 2020 juhlistamme 45-vuotista matkaamme organisaatioiden ja niissä työskentelevien ihmisten kasvumatkojen tukemisessa. On ollut suuri kunnia olla vaikuttamassa organisaatioiden kehittymiseen. Missiomme, Arvokasta kasvua jokaiselle, viestii MPS:läisten keskeisis-tä motivaation ja energian lähteistä myös tulevaisuudessa!

MPS-Yhtiöt I www.mps.fi

Toimipisteet Suomessa: Helsinki, Turku, Tampere, Kuopio, Vaasa, Oulu. Toimistot myös Baltiassa, Kiinassa ja Ruotsissa.

Jaa tämä artikkeli


Yrityspalvelut