IHANAN LUONNOLLINEN


Tavoitteletko entistä vastuullisempaa arkea? Uusi ARTDECO Green Couture on innovatiivinen kokoelma meikkejä, joissa on huomioitu myös ympäristö kestävästi.

KAUNISTA ARKEA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISESTI

Vegaanisten Green Couture -meikkien raaka-aineista vähintään 80% on luonnollista alkuperää. Meikki on ihanan kevyt ja luonnollinen, ja yhtä kaunis ja kestävä kuin aiemmin! Tuotteet sopivat myös herkälle iholle. Ympäristöystävälliset pakkaukset on valmistettu kestävästi kierrätetyistä ja luonnollisista materiaaleista. Pakkauksissa käytetään riisinkuorijauhetta, joka on riisintuotannon sivutuote, kestävästi tuotettua puuta ja paperia sekä biomuovia ja kierrätettyä muovia.

HUOLETON MEIKKIPUUTERI

Kiinteän meikkipohjan Natural Finish Compact Foundationin sisältämä luumupapinmarjan siemenöljy pitää ihon nuorekkaana, ja saa meikin sulautumaan kauniisti ihoon. Levitä meikki kevyesti siveltimellä tai meikkisienellä. Tuloksena on tasainen ja silkkisen matta iho!

IHANA SUUKKOSUU!

Rohkeampaa vai hillittyä tyyliä? Silkkisen, kauniisti hohtavan huulipunan Natural Cream Lipstickin pehmeät sävyt saavat arjen tuntumaan ihanalta!

Kauniin, tarkan huulimeikin salaisuus on Smooth Lip Liner -huultenrajauskynä, jonka ansiosta huulipuna ei karkaa juonteisiin. Kestävimmän huulimeikin teet värittämällä huulet kynällä kokonaan.

KASVOILLE LEMPEÄÄ SÄVYÄ

Silkkisen hieno ja luonnollinen Silky Powder Blush -poskipuna tuo iloa ja eloa kasvoille – valitse persikkainen tai viileän ruusuinen sävy. Puna levittyy kauniisti ja raikastaa ilmeen.

Kolmisävyinen aurinkopuuteri Natural Skin Bronzer tuo kauniin, päivettyneen hehkun kasvoille. Sipaise sitä kevyesti kasvojen korkeimpiin kohtiin, niin kuin aurinko olisi hyväillyt niitä, tai käytä varjostuksena hiusrajaan ja poskiluun alle tuomaan muotoa kasvoille. 

SYVYYTTÄ KATSEESEEN RAJAUKSELLA

Värikylläinen, hajusteeton silmänrajauskynä Smooth Eye Liner sopii myös sisärajauksen tekemiseen. Valitse tyylisi mukaan pehmeää oliivinvihreää, maanläheistä ruskeaa, syvää valtamerensinistä, tummaa harmaata tai klassista mustaa.

ARTDECO Green Couture -meikit saat kauneushoitoloista & kosmetologeilta. 

Katso jälleenmyyjät osoitteesta www.ailaairo.fi

Jaa tämä artikkeli


Kauneus