Ihana kesäiho helposti


Vagheggi Phytokosmetiikka – kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä. 

SKY GROUPIN KOSMETOLOGI ja asiakaspalveluvastaava Minna Hanttu on itsekin tyytyväinen Vagheggi tuotesarjojen käyttäjä. Kysyimme häneltä vinkkejä tuotteista, joita kannattaa käyttää erityisesti kesällä. 

Emozioni Plus tuotesarja sopii hyvin suomalaiselle ikääntyvällekin iholle. ”Itse olen löytänyt sarjasta sopivan yhdistelmän kesäauringon UV-säteiden ikääntymisvaikutusta torjumaan. Laitan kasvoilleni Emozioni Plus Anti Pollution Drops SPF50+ hoitotiiviste -seerumitippoja. Tätä levitän kevyesti kasvovoiteen päälle ja se antaa loistavan pohjan meikille”, Minna kertoo. 

Puolisonsa kanssa mökille hän pakkaa mukaan Atypical unisex sarjan tuotteita, sillä he voivat molemmat käyttää niitä. ”Mieheni tykkää käyttää kosteuttavaa 2in1 seerumi & aftershavea, koska sitä on helppo käyttää ja seerumista saa eniten vaikutusta. Lisäksi me molemmat käytämme samaa Regenerating kasvovoidetta, joka on aivan ihanaa!” 

Minna veikkaa, että yksi kesän hittituote tulee olemaan väritatuointien suojaksi kehitetty uusi Atypical Tattoo Care UVA tatuointivoide. ”Monilla on kaulan, hartioiden ja käsivarsien koristeena hienoja väritatuointeja. Aurinko haalistaa niiden värejä, joten ne kannattaa suojata”, hän vinkkaa. 

Kesäterassit aukesivat tänä vuonna vasta kesäkuun alussa, joten moni herää nyt pukemaan kesämekkoja ja tutkailemaan sääriään peilistä. ”Oma tehokas aseeni on eteerinen öljy Yang+ säärien selluliitinpoistajana. Se on todella tehokas ja kihelmöi iholla aktivoiden kuona-aineiden poiskulkeutumista”, Minna kertoo. 

Kesäterassilla ei tarvitse mennä jonottamaan naisten huoneeseen aurinkovoiteen lisäämiseksi, kun käyttää uutta Protective Compact Foundation SPF 50+ meikkipuuteria. ”Sillä voi puuteroida nenäänsä viinilasin äärellä!” 

Lisävinkkinä Minna antaa vielä yhden suosikkituotteensa: ”Tummien silmänalusten vaalentajaksi ja pikkuryppyjen silottajaksi tehokuuri Atypical Eye Patches Anti-Fatique silmänalusnaamioilla tekee ihmeitä!” 

Tuotteet löytyvät osoitteesta: www.kauneudenverkkokauppa.fi 

Voit myös tilata tuotteet Helsingin Mäkelänkatu 4:n myymälään ja noutaa ne sieltä ma-pe klo 9–17. 

Ilmaiset noutopiste toimitukset yli 50€ tilauksiin.

Jaa tämä artikkeli


Kauneus ja terveys