Ihan Ylöjärvellä!


Ylöjärven oma kesäretkeilijä Sofia viettää koko kesän kiertäen Ylöjärveä. Seuraa Sofian kohdevinkkejä Instagramissa ja uudistuneella visitylojarvi.fi-sivustolla ja huomaat, että Ylöjärvellä voit koko kesän olla sopivasti oma rento itsesi vaikka Mökkirokin tahtiin.

Kyllä, Eppu Normaali on kotoisin Ylöjärveltä. Muuta normaalia et Ylöjärven kesäohjelmistosta välttämättä löydäkään, voisi ilkikurisesti todeta. ”Ylöjärvi on tänä vuonna panostanut matkailutarjontaan etenkin tapahtumin ja erilaisin kohdevinkein”, kertoo Ylöjärven kaupungin viestintäpäällikkö Tiina Helminen. 

Kaupungin järjestyksessään toinen kesäretkeilijä Sofia Ahvenainen poimii tärpeiksi parhaat palat kertoen niistä Instagramissa ja Visit Ylöjärven uudistuneilla nettisivuilla. Tässä lisäksi muutamia poimintoja kesätarjonnasta. 

”Uutuutena tänä kesänä meillä on iso El Padel -halli sulkapallo- ja padelkenttineen, kesäliigapeleineen, upeine saunoineen, aamiaisbuffet-tarjoiluineen ja sporttibaareineen. Uusi skeittipuisto keskustassa on erityisesti nuorten suosiossa. Majoitustarjonnasta upeiden huviloiden ja mökkien lisäksi vinkkaisin keskustassa sijaitsevaa Oma Hotelliamme, josta löytyy huone niin eläinten kanssa matkustaville kuin liikuntarajoitteisillekin”, kertoo asiakkuuspäällikkö Tanja Vuori Ylöjärven Yrityspalvelusta. 

”Rento ruokailuhetki puolestaan järjestyy esimerkiksi uudessa Iloisen pojan Street Food Bar´ssa, minkä jälkeen voi vaikka pyöräillä Näsijärven rannassa tai tehdä laajemman Järvien reitti -kierroksen tai testata uuden skeittipuiston”, Tanja lisää. 

Ylöjärven oma kesäretkeilijä elementissään 

Sofia Ahvenainen opiskelee matkailua yliopistossa ja tekee parhaillaan gradua matkakohteiden mielikuvista Instagramissa. ”Olin tosi ilahtunut, kun minut valittiin Ylöjärven kesäretkeilijäksi”, hän sanoo. ”Olen jo kiertänyt ja testannut paikkoja. Matkustelen yksin, pienessä porukassa ja välillä esimerkiksi päiväkodin lapsiryhmän kanssa. Näin pystyn huomioimaan retkikohteita useista näkökulmista”, ahkerasti somettava, vastuullisuusmatkailua kannattava Sofia kertoo. 

Hän toivoo Instagramiin (@visitylojarvi) paljon käyntivinkkejä myös Ylöjärveä hyvin tuntevilta. ”Tulen itse paikkakunnan ulkopuolelta, joten pystyn kokemaan asioita uusin silmin.” 

Ylöjärvellä luonto on ihan likellä joka paikassa, Seitsemisen kansallispuistossa, Kurun kanjonissa, Tiitiäisen metsässä. Myös kulttuuritarjontaa löytyy täysin ilmaiseksi, niin museo- kuin musiikkitarjonnastakin. ”Heinäkuun lopussa järjestetään jälleen suosittu Mökkirokki Räikänpuistossa ja 12.8. Kaupunkijazz-tapahtuma”, Tiina vinkkaa. 

Miniloma Ylöjärvellä on hyvän mielen helppoa lähilomailua, joka ei maksa paljoa mutta virkistää sitäkin enemmän. l 

#ihanylöjärvellä @visitylojarvi 

Oletko ollut ihan Ylöjärvellä? 

Ylöjärven matkailuesitteen leikkimielinen testi antaa hyvän vinkkilistan kesän käyntikohteista. Tässä muutama poiminta. Lisää vinkkejä ja kokemuksia löydät Instagramista @visitylojarvi-tililtä tai visitylojarvi.fi-sivustolta. 

  • Haverin kultakaivos 
  • Karheburgeri 
  • Peltomäki Resort 
  • Räikän ranta 
  • Seitseminen 
  • Staycation 
  • Ylöjärvenharju 
Jaa tämä artikkeli


Matkailu Vapaa-aika