IDEAPARK LEMPÄÄLÄ hurmaa kävijät monipuolisuudellaan


Ideapark Lempäälää voi kuvailla shoppailijoiden paratiisiksi: yli 150 liikettä palvelee asiakkaita muodin, sisustuksen, vapaa-ajan ja päivittäiskaupan alalla. Saman katon alla suojaisissa sisätiloissa pääsee miellyttävästi kaupasta toiseen huonollakin säällä. Kun nälkä yllättää, sen voi sammuttaa yli 20 ravintolassa ja kahvilassa. Ulkoa löytyy yli 3 000 ilmaista parkkipaikkaa. Ei ihme, että pinta-alaltaan Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa vierailee vuosittain 7,2 miljoonaa kävijää.

Käsityöläisten putiikeista löytyy uniikkeja tuotteita kotiin.

”Erotumme muista kauppakeskuksista miljööltämme, tapahtumiltamme ja elämyksiltämme. Meillä on iso Keskusaukio Suomen karttoineen, tunnelmallinen vanha kaupunki käsityöläispuoteineen ja vuosittain yli 200 erilaista tapahtumaa asiakkaillemme. Haluamme, että meillä viihtyvät kaikki”, kertoo markkinointipäällikkö Sanna Järvinen.

”Koti-ihmisiä hemmotellaan tapahtumien osalta esimerkiksi kaksi kertaa vuodessa järjestettävillä Ideapark sisustaa ja remontoi -tapahtumilla. Edullisia löytöjä kotiin voi tehdä erinäisillä kampanjapäivillä, kuten kevään ja syksyn Tasauspäivillä”, Sanna listaa.

Monipuolisesti tuotteita kotiin tarjoavat Ideaparkissa muun muassa Iittala outlet, Hemtex, Eurokangas, Pentik, Unikulma, Netrauta, Marimekko Outlet, Power, Minimani, Kukkabaari, Finnlandia, Lumo-puoti, Finlayson Pop-Up, Masku, Clas Ohlson, Mummola Lahjapuoti, Prisma ja Flying Tiger Copenhagen. Itse käsillään tekevä löytää välineitä ja tarvikkeita kodin askarteluihin Sinellistä.

Ideaparkista löytyy ostosmahdollisuuksien lisäksi elämyksiä moneen makuun. Suomen suurin ja monipuolisin sisähuvipuisto Särkänniemi Zones tarjoaa hupia, vauhtia ja tekemistä kaikenikäisille. Perheen pienimmät nauttivat vierailusta uuteen Ti-Ti Nallen Kotiin tapaamaan nalleperhettä. Elämystarjontaa täydentää Kulttuurikeskus PiiPoo, joka tuottaa innostavaa kulttuuri- ja taidetoimintaa vauvasta vaariin. Löytyypä kauppakeskuksesta vielä yli 500 vaihtoautoa sisältävä Autoareena ja yli 30 eri lajin harrastusmahdollisuudet tarjoava Ideapark Sport -liikuntakeskittymä.

Särkänniemi Zonesissa pidetään hauskaa ostosten
lomassa.

www.lempaala.ideapark.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Vapaa-aika