Ideapark Lempäälä hurmaa kävijät monipuolisuudellaan


Ideapark Lempäälää voi kuvailla shoppailijoiden paratiisiksi: yli 150 liikettä palvelee asiakkaita muodin, vapaa-ajan, sisustuksen ja päivittäiskaupan alalla. Saman katon alla suojaisissa sisätiloissa pääsee miellyttävästi kaupasta toiseen huonollakin säällä. Kun nälkä yllättää, sen voi sammuttaa yli 20 ravintolassa ja kahvilassa. Ulkoa löytyy yli 3 000 ilmaista parkkipaikkaa. Ei ihme, että pinta-alaltaan Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa vierailee vuosittain 7,2 miljoonaa kävijää.

”Erotumme muista kauppakeskuksista miljööltämme, tapahtumiltamme ja elämyksiltämme. Meillä on iso keskusaukio Suomen karttoineen, tunnelmallinen vanha kaupunki käsityöläispuoteineen ja vuosittain yli 200 erilaista tapahtumaa asiakkaillemme. Haluamme, että meillä viihtyvät kaikki”, kertoo markkinointipäällikkö Sanna Järvinen.

”Ideapark Lempäälä tarjoaa parhaan valikoiman muotia, laadukkaita erikoisliikkeitä, tapahtumia ja elämyksiä koko perheelle. Tervetuloa tutustumaan”, kutsuu markkinointipäällikkö Sanna Järvinen.

Kevään 2020 ohjelmassa on muun muassa pääsiäiskonsertti, hääkakkunäyttely, Ti-Ti Nalle Show, keppihevosten estekisa, koiranäyttely ja nuorten painonnoston SM-kisat.

Ideaparkista löytyy elämyksiä moneen makuun. Suomen suurin ja monipuolisin sisähuvipuisto Särkänniemi Zones tarjoaa hupia, vauhtia ja tekemistä kaikenikäisille. Perheen pienimmät nauttivat vierailusta uuteen Ti-Ti Nallen Kotiin tapaamaan nalleperhettä. Elämystarjontaa täydentää Kulttuurikeskus PiiPoo, joka tuottaa innostavaa kulttuuri- ja taidetoimintaa vauvasta vaariin.

Jos shoppailu tai elämykset eivät innosta, Ideaparkista löytyy etenkin miesten mieleen oleva Autoareena. Pohjoismaiden suurimman autokaupan valikoimissa on noin 500 vaihtoautoa. Laajennuksen valmistuttua auton voi ostosreissun ajaksi jättää huoltoon tai renkaanvaihtoon.

Saman katon alta löytyy myös Ideapark Sport, jossa voi harrastaa yli 30 eri lajia aina salibandystä judoon ja crosstrainingista tanssiin ja sulkapalloon. Keväällä tiloissa avautuu lisäksi salibandymuseo.

www.lempaala.ideapark.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Vapaa-aika