ICCUNAN HELPOSTI ASENNETTAVILLA RANSKALAISILLA RATKAISUILLA TYYLIÄ JA VALOA


Laadukkaat ja huoltovapaat Iccuna -liukuovet, -ikkunat ja parvekeovet moderneilla kippi-ja liukuominaisuuksilla sekä turvakaiteilla valmistetaan Pohjois-Pohjanmaalla.

Iccuna piristää suomalaisia ikkuna- ja liukuovimarkkinoita eurooppalaistyylisillä ranskalaisilla ovilla ja kippi-ikkunoilla sekä erityisesti uusimmalla hittituotteella, ranskalaisilla ratkaisuilla. ”Tehtiin kerralla paketti kuntoon. Tuotteemme ovat kestäviä, huoltovapaita ja helppo asentaa, kun koko paketti integroituine turvakaiteineen tulee kerralla meiltä. Silti hinta on kohdallaan”, kertoo Iccuna Oy:n toimitusjohtaja Teemu Haapalahti.

 

”Iccuna uudella tavalla”

Ranskalaiset parvekkeet ja niiden käyttö on lisääntynyt selvästi kerrostalorakentamisessa, koska niillä voidaan integroidulla turvakaiteella luoda täysin avautuva, turvallinen ikkuna ilman kiinteää välikarmia. ”Ranskalaisilla parvekeovilla pystytään nostamaan pienten asuntojen asumismukavuutta ja valoisuutta merkittävästi ja ne tuovat kivaa keski-eurooppalaista tunnelmaa. Me pystymme toteuttamaan myös kaideratkaisumme lasiliukuovelle”.

Asentajat on koulutettuja, joten homma tulee kerralla kuntoon. ”Ratkaisumme helpottavat sekä rakennusliikkeiden että asukkaiden elämää, kun meiltä saa sekä lasi- tai pinnakaiteet valmiiksi lasioviin integroituina. Olemme toteuttaneet lukuisia ikkunaratkaisuja kerrostalokokonaisuuksiin sekä omakotitaloihin ympäri Suomea, myös lasi-liukuovien osalta ja palaute on ollut erinomaista. Ei muuta kuin soitto meille ja keskustellaan sopiva ratkaisu kohteeseen!”

www.iccuna.fi/iccuna

Jaa tämä artikkeli


Rakentaminen 2021