Hyvinvointilahja vuoden jokaiselle päivälle


Kuvateksti: Holistic beauty, kokonaisvaltainen kauneus, on Wellness by Oriflamen tuoteperheen perusta. Natural Balance Shake on alun perin sairaalan leikkauspotilaiden vahvistamiseksi kehitetty tuote.

Oriflamen Wellness Pack on ainutlaatuinen valmiste, josta saat kaikki päivän aikana tarvitsemasi vitamiinit, antioksidantit ja kivennäisaineet kätevinä annospakkauksina, helposti kotiin toimitettuna.

Wellness by Oriflame ei usko pikadieetteihin vaan pysyvään, terveellisen elämän rakentamiseen ja holistiseen kauneuteen, joka säteilee myös ulospäin. ”Kokonaisvaltainen, luonnonmukainen kauneus alkaa sisältä”, vahvistaa Oriflamelta aluemyyntipäällikkö Miia Lähteenmäki.

WELLNESS PACKIN PÄIVÄANNOKSISSA MYÖS LUONNOLLISTA ASTAKSANTIINIA

Wellness Pack sisältää 12 vitamiinia, 10 kivennäisainetta, kaksi kalaöljykapselia ja Luonnollisesta Astaksantiinista ja mustikasta yhdistetyn luonnonmukaisen antioksidanttivalmisteen. ”Se auttaa helposti täyttämään mahdolliset ravitsemukselliset puutteet. Wellness Pack on ainutlaatuinen annospakattu valmiste, josta saat kaikki päivän aikana tarvittavat ja äärimmäisen kätevästi. Nyt voit unohtaa työlään vitamiinitarpeen laskemisen ja tablettien lajittelun”, Lähteenmäki lupaa.

Wellness Pack -pakkaus kattaa kolmen viikon päiväannospussit; naisille ja miehille on omat annospakkauksensa. Annoksiin sisältyvä Astaksantiini ja mustikkauute -kapseli on antioksidantillinen megatuote. ”Luonnollinen Astaksantiini on jopa 6 000 kertaa voimakkaampaa kuin C-vitamiini. Se on luonnon voimakkain antioksidantti, joka tukee vastustuskykyä mm. erilaisia viruksia vastaan”, Lähteenmäki kertoo.

Oriflamen Wellness Pack sisältää päiväannospusseihin pakattuna 12 vitamiinia, 10 kivennäisainetta, kaksi kalaöljykapselia ja luonnon voimakkaimman antioksidanttivalmisteen: se koostuu mustikasta ja luonnollisesta Astaksantiinista, joka on 6 000 kertaa voimakkaampaa kuin C-vitamiini.
TIETEELLISESTI KEHITETTY NATURAL BALANCE SHAKE

Yli kymmenen vuotta markkinoilla ollut Wellness by Oriflame -konsepti pohjautuu Natural Balance shake -ravitsemustuotteeseen. Sen kehitti professori Stig Steen vahvistamaan keuhkosiirrännäisleikkausta odottavia heikkokuntoisia potilaitaan.

”Natural Balance shakessa on lähtökohtana luonnonmukaisuus, laadukkuus ja ravitsevuus. Se sisältää runsaasti proteiineja, kuituja sekä kaikki yhdeksän meille elintärkeää aminohappoa helposti nautittavassa muodossa”, Lähteenmäki kuvailee.

BRAND PARTNERIKSI HELPOSTI VERKOSSA

Oriflamen kanta-asiakkaille järjestyy Wellness Pack -toimituspalvelu ja joka neljäs pakkaus on ilmainen. ”Ja jos liityt Brand Partneriksemme, saat verkkokoulutusta, 20 %:n edun kaikista tuotteistamme sekä veloituksetta verkkosivuston käyttöösi markkinointia varten. Koko jälleenmyynnin voi hoitaa halutessaan verkossa”, Lähteenmäki kertoo.

Lue lisää: www.oriflame.fi

Käy liittymässä uuteen avoimeen wellness ja kauneus facebook ryhmään : Wellness ja kauneus -Oriflame

Jaa tämä artikkeli


Hyvinvointi Terveys