Hyvinvointia Varalassa


Varalan urheiluopiston hyvinvointipalvelut koostuvat virkistävistä, liikunnallisista lomista sekä moniammatillisista hyvinvointivalmennuksista.

 

Vuosia suosituimpia vapaa-ajan kursseja Varalassa ovat olleet HyväOlo- ja Jooga Cocktail -viikonloput. Kursseille voi tulla viettämään monipuolista viikonloppua yksin tai ystävän kanssa.

”Pysähtyminen oman itsensä äärelle on kultaa. Oman hyvinvoinnin kannalta on tärkeää harjoitella pysähtymistä ja arjen velvoitteista irti päästämistä”, kertoo Varalan Hyvinvointipalvelupäällikkö Minni Suni.

Varalasta löydät myös sopivat kokonaisvaltaiset hyvinvointivalmennukset, ravitsemusterapiaa ja lääkärijohtoisen painonhallintaohjelman. Haluamme auttaa asiakasta kokonaisvaltaisesti, jolloin hän saa personal trainerin lisäksi tukea palautumiseen, ravitsemukseen ja mielen hyvinvointiin usealta ammattilaiselta.

Vuonna 1909 perustettu Varalan Urheiluopisto on valtakunnallinen liikunnan koulutuskeskus, keskellä Tamperetta Pyynikin harjun kupeessa, Pyhäjärven rannassa. Pääalueita ovat liikunta-alan koulutus, vapaa-ajan kurssi- ja leiritarjonta, yritysten ja ryhmien hyvinvointi-, kokous- ja liikuntapäivät sekä urheilu- ja valmennustoiminta.

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Hyvinvointi