Hyvää minulle, luomua minulle, hyvää luonnolle!


b.io Primitivo, eli italialaisittain ”b punto io”, on herkullinen vegaaninen luomupunaviini Italian saappaankorosta Apuliasta.

  Sen nimessä on hauska sanaleikki – ”bio” tarkoittaa tietenkin luomua. Lisäksi b-kirjain tulee sanasta ”buono” eli hyvä, ja nimestä löytyy myös sana ”io” eli minä. Eli hyvää minulle, luomua minulle, hyvää luonnolle! 

b.io Primitivo on takuuvalinta kesän grillikauteen. Onpa tarjolla perinteisiä hampurilaisia tai portobello-burgereita, mehevää entrecotea tai mausteisia makkaroita, ei b.io Primitivolla voi mennä pieleen! Sen maussa on tummia marjoja, hillomaisuutta ja makeaa mausteisuutta, jota hyvä hapokkuus taittaa. Lisäksi siinä voi maistaa myös hieman mokkaa, tummaa suklaata sekä pientä paahteisuutta eli aromeja, jotka sopivat täydellisesti grillatuille ruuille! 

@viinilinna

Kohtuullisesti.fi

Jaa tämä artikkeli


Elämyksiä lasissa ja lautasella