Hyvä tyyppi! Tervetuloa töihin Etelä-Savon Työterveyteen!


Tarjoamme Sinulle kilpailukykyisen palkan, innostavan työilmapiirin palkitussa työyhteisössä sekä upeat elämisen puitteet Saimaan maisemissa. 

Elä unelmaasi – älä unelmoi elämääsi 

Siinä on jotakin ainutlaatuista, kun saavut järven rantaan, metsän katveeseen. Istahdat laiturin nokkaan ja lasket paljaat varpaat puhtaaseen ja lämpöiseen veteen. Hennot laineet liplattaa nilkoille, linnunlaulu rauhoittaa, avaat hyvän kirjan ja kaikki muu unohtuu. Sorsaperhe lipuu laiturin ohi ja kuikka kiekauttaa tervehdykset vastarannalta. Nuotion savuinen tuoksu kantautuu nenään. Kenties naapurilla on taas käynyt kalaonni, kun savustuspöntön pisti tulille – mietit itseksesi. Suljet kirjan, kävelet rantasaunalle ja tuikkaat tulet saunan tulipesään. Katselet tulta ja kuuntelet hetken kipinöiden rauhoittavaa räiskymistä – hyvin lähti vetämään. Rentouttavan pehmeistä puusaunan löylyistä pulahdat höyryävänä järveen. Kuivaus ja riippukeinuun köllöttelemään torin tuoreiden mansikoiden kera. Heräät ja huomaat kaiken olleenkin vain unta. 

Tule meille töihin ja tee unesta totta. 

Etelä-Savo on keskellä kaikkea 

Etelä-Savon sijainti on loistava. Helsinkiin pääsee junalla ja autolla jopa alle 2,5 tuntiin. Alue tarjoaa roppakaupalla nähtävää ja koettavaa kulttuurin nälkää lievittämään. Suosituimpia ovat Savonlinnan Oopperajuhlat, lukuisat näyttelyt, konsertit ja teatterit. Puhtaita ja kalaisia vesistöjä riittää silmänkantamattomiin. Ulkoilijoita ja retkeilijöitä hemmotellaan kolmella kansallispuistolla, joissa voit muun muassa patikoida luontopoluilla, bongata saimaannorpan kajakin kyydistä tai tutustua veneretkellä vuosituhansia vanhoihin kalliomaalauksiin. Eteläsavolaiset ovat leppoista, mukavaa sekä urheiluhullua kansaa. Viihtyvyytesi kruunaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet sekä ruuhkaton ja kiireetön arki. 

Tule meille töihin! 

Osaava henkilöstö on tärkein pääomamme. Tarvitsemme uusia osaajia sekä monenlaista työelämää palvelevaa osaamista koko ajan. Meillä työskentelee jo yli 70 hyvää tyyppiä. Etelä-Savon Työterveys on palkittu kuutena vuotena peräkkäin Great Place to Work -palkinnolla keskisuurten organisaatioiden sarjassa. Oletpa sitten nouseva tähti tai kokenut konkari, niin ota meihin yhteyttä ja liity iloiseen joukkoomme.

JUURI NYT

haemme Savonlinnaan, Pieksämäelle sekä Kangasniemelle yleislääkäriä tai työterveyshuollon erikoislääkäriä. Tarjoamme mahdollisuuden myös erikoistumiseen. Lähetä hakemuksesi: pirkko.valtola@estt.fi. Pirkko Valtolalta voit myös kysyä lisätietoja, puhelin 044 794 4683.

Jaa tämä artikkeli


Terveys Työelämä