Hyvä aika tulla töihin Dynasetille


Jos olet teknisesti orientoitunut alanvaihtaja, teknistä alaa opiskeleva tai jo valmis ammattilainen, voi Ylöjärvellä toimiva DYNASET Oy olla seuraava työpaikkasi. Yritys kutsuu itseään maailman johtavaksi hydrauligeneraattorien,  korkeapainepesurien ja -kompressorien valmistajaksi. Väitteelle on vahvat perusteet.

Kun otetaan huomioon tietotaitomme ja asemamme niiden valmistajana, asia on juuri noin”, sanoo tuotantopäällikkö Tero Ylä-Soininmäki. ”Olemme olleet alan pioneereja, siksi tietotaitomme on voittamaton. Toimimme globaalisti, meillä on vientiä yli 80 maahan ja kaikkiin maanosiin.”

Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Jyri Hartikainen pitää yhtenä yrityksen vahvuutena hyvää tiimihenkeä. Ihmiset ovat kavereita keskenään ja työyhteisössä on lämmin, välittävä fiilis. Yrityksessä kymmenisen vuotta työskennellyt sähkösuunnittelija Toni Hämäläinen on samaa mieltä.

”Tiimien välinen keskustelu on avointa toimiston, suunnittelun ja tuotannon välillä. Asioissa puhalletaan yhteen hiileen. Sillä ei ole väliä mitä täällä teet, kaikki työt ovat yhtä tärkeitä.”

Yrityksen palvelukseen tullaan hyvin erilaisilla taustoilla. Teknisen puolen ammattikoulu on ollut hyvä pohja, ja toimihenkilötehtäviin insinööriopinnot antavat hyvät valmiudet. Alanvaihtajat ovat yhtä lailla tervetulleita, mikäli kiinnostusta alaan ja tekniikkaan löytyy.

”Taustalla ei ole niin väliä, me koulutamme uusiin työtehtäviin”, kertoo Tero Ylä-Soininmäki. ”Työtehtävät on palasteltu sillä lailla osiin, että niissä pärjää monenlaisella osaamisella. Jokainen joka tulee meille toimihenkilötehtäviin, menee aluksi kahdeksi viikoksi tuotantoon ja oppii, mitä meillä tehdään ja myydään.”

Yrityksen koulutusjärjestelmässä voidaan jokaiselle rakentaa henkilökohtainen urapolku. Sisäisen koulutuksen lisäksi työntekijöitä kannustetaan tunnistamaan omia koulutustarpeitaan, ja niiden täyttämistä tuetaan. Se lisää työn mielekkyyttä.

”Arvostan tosi paljon sitä, että meillä suhtaudutaan positiivisesti etätöihin ja työajat ovat joustavia”, kertoo Jyri Hartikainen. Toni Hartikainen lisää, että se helpottaa työn ja perhe-elämän yhteensovittamista. Työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan monella saralla. Tiimeille tarjotaan monipuolista tykytoimintaa padelista pyöräilyyn, ja ePassilla kannustetaan pitämään itsestään huolta.

Suunnitteluosastolla insinööri ei todellakaan istu vain piirtämässä puhtaaksi teknisiä kuvia. Osasto on tiiviisti mukana kaikessa tuotekehityksessä ja ideoinnissa, jota yrityksessä tehdään tuotteiden ja asiakkaiden hyväksi.

Tero Ylä-Soininmäki vinkkaa, että DYNASET Oy ottaa jatkuvasti vastaan opiskelijoiden harjoittelupaikkahakemuksia. Eri osastoilta löytyy monta kiperää ja mielenkiintoista pulmaa lopputyön aiheiksi. Kannattaa kysyä!

Dynaset.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Työelämä