HYPOXI polttaa rasvaa keski- ja alavartalosta


Jämähtääkö rasva aina vatsaan, reisiin ja pakaroihin? Verenkiertoa ja aineenvaihduntaa vilkastuttava HYPOXI antaa täsmäkuurin vartalon ongelmakohdille. 

Laihdutuksen tulokset näkyvät nopeasti ylävartalossa, mutta heikomman verenkierron alueilta rasvaa on vaikea saada pois. Vaihdevuosina aineenvaihdunta hidastuu entisestään ja hormanaalista pintarasvaa kertyy vyötärölle, pakaroihin ja reisiin. 

Lihavuustutkimusta Salzbergin yliopistossa tehnyt Norbert Egger kehitti ongelmaan ratkaisun vuonna 1998, jolloin HYPOXI sai alkunsa. Menetelmä perustuu ali- ja ylipainehoitoon, joka stimuloi verenkiertoa ja saa rasvan palamaan kohdennetusti keskivartalosta. Myös selluliitti vähenee. 

Jokainen HYPOXI-kerta alkaa lämmittelyllä erikoisvalmisteisessa puvussa, jossa pintaverenkiertoa vilkastutetaan ilmanpainetta vaihtelemalla ja ilmakuplahieronnalla. Sitä seuraa puolen tunnin matalasykkeinen harjoittelu kuntopyörän näköisessä HYPOXI-laitteessa, jota tehostetaan yli- ja alipainehoidolla. 

HYPOXI otetaan 4–6 viikon intensiivijaksona, jossa asiakas saa tuekseen ruokavalio-ohjelman. Keskimäärin painoa tippuu hoitojakson aikana noin 1–4 kiloa ja ongelmakohtien ympäryysmitta pienenee tuntuvasti. Nivelystävällinen HYPOXI sopii miehille ja naisille kuntotasosta riippumatta. 

Suomessa on jo 27 HYPOXI-studiota. Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon: www.hypoxi.fi 

Jaa tämä artikkeli


Hyvinvointi Terveys