Hybridikeittiön pitää olla myös viihtyisä


Keittiöremontti kannattaa toteuttaa hyvän suunnittelijan avulla. Tule tutustumaan kevään laadukkaisiin trendikeittiöihin, niiden uusimpiin arkea helpottaviin toimintoihin ja persoonallisiin ratkaisuihin Keittiömaailma-myymälöihin Kauppakeskus Kaleen ja Ratinaan! 

Keittiön painoarvo kasvaa: keittiössä tehdään ruoan lisäksi etätöitä, lasten läksyjä ja istutaan iltaa. Yhä useammin keittiö on yhtenäistä avotilaa olohuoneen kanssa, mikä on huomioitava keittiötoimintojen sijoittamisessa, kalusteiden ulkonäössä, materiaalivalinnoissa sekä mm. valaistuksessa. 

Kevään keittiötrendit korostavat kestävää, harmonista elämää ja hyvinvointia. Rauhallinen, luonnonmukainen värimaailma saa mausteeksi hieman twistiä mustista yksityiskohdista, vaikkapa hanasta tai vetimistä. 

Koska keittiön pitää olla toimiva useita vuosia, sen remonttiin ja ennen kaikkea remontin suunnitteluun kannattaa hakea ammattilaisapua paikasta, jossa saa hyvää ja yksilöllistä palvelua laadukkaiden keittiökalusteiden lisäksi. ”Keittiön pitää olla toimiva ja oman perheen tarpeiden ja tyylisuunnan mukaan toteutettu. Näin arkielämä helpottuu ja keittiössä aidosti viihtyy. Ruokaa on mukavampi laittaa nykyaikaisilla laitteilla, ja tarkoituksenmukaiset säilytystilat lisäävät myös viihtyisyyttä”, sanoo Trine Katajisto Ratinan Keittiömaailmasta. 

Hyvä keittiö taipuu moneen: siellä tehdään ruoanlaiton lisäksi etätöitä ja koululaisten läksyjä. Keittiön luonnonläheiset värit ja materiaalit lisäävät viihtyisyyttä.

Ammattilaissuunnittelulla säästät hermoja ja rahaa 

”Meillä on yhteensä 12 huippusuunnittelijaa palvelemassa kuluttaja-asiakkaita Keittiömaailma-myymälöissämme Ratinassa ja Kalessa. Esillä on erityylisiä keittiöitä sekä TechLab-testikeittiö, jossa asiakas pääsee kokeilemaan erilaisten mekanismien toimivuutta. Kotimaisuus, laatu, palvelu ja asennus ovat meidän vahvuuksiamme”, lisää Kalen Keittiömaailmasta Nina Järventausta. Sokkelinpotkijat ovat meille tervetulleita! Sieltä voi avautua vaikka ylimääräistä säilytystilaa sokkelilaatikon muodossa. 

Ammattilaissuunnittelija kertoo, mistä kaikesta keittiökokonaisuus muodostuu ja osaa yksilöllisesti ehdottaa, mihin toimintoihin kannattaa panostaa. Moni on huomannut etätyöaikaan, miten toimiva keittiö, valaistus, riittävä sähköpistokkeiden määrä ja kunnollinen jätelajittelu helpottaisivat päivittäistä elämää. 

Trine ja Nina antavat muutamia vinkkejä, miten pääset onnistuneeseen lopputulokseen: 

”Pienen keittiön suunnittelu on yhtä tärkeää kuin suurenkin”, Trine muistuttaa. Suunnittelussa yhdistetään asiakkaan toiveet ja ammattilaisen vinkit. Nykyään keittiö- ja ruokailutilat ovat usein osa yhtä avointa tilaa, joten erilaiset saarekkeet ja aamiaiskaappiratkaisut ovat suosittuja. 

”Kun koko paketti, myös asennus, hoidetaan ammattilaisen toimesta, on lopputulos viimeistelty ja toimiva.” Nina muistuttaa. 

Nordic nature – kevään ykköskeittiö 

Keittiöt ilmentävät nyt hyvinvointia. Sisustus muovautuu rauhallisemmaksi pehmeiden muotojen, rauhallisten värien sekä luonnollisten materiaalien käytön kautta. Koteihin ja keittiöihin halutaan huomaamatonta teknologiaa, joka jää haluttaessa taka-alalle. ”Suosiotaan voimakkaasti kasvattava Nordic Nature -keittiömallistomme tarjoaa kaikkea tätä”, Trine sanoo. 

Keittiö on merkittävä tekijä viihtyvyyden lisäksi myös asunnon kokonaisarvossa. ”Keittiövalinnoilla vaikutamme hyvinvointiimme. Huolella valitut laadukkaat ja kestävät materiaalit sekä toimivat ratkaisut ovat elämänlaatuun vaikuttavia tekijöitä ja nostavat myös asunnon arvoa”, hän lisää. 

Molemmat myymälämme sijaitsevat kauppakeskusten sisällä, joten voit tulla hakemaan lisää vinkkejä vaikka muiden ostosten lomassa. ” Yhdessä luomme keittiöunelmistasi parempaa arkea”, Nina summaa. 

Tutustu tarkemmin: www.keittiomaailma.fi

Jaa tämä artikkeli


Rakentaminen