Mitä tekisin tarpeettomaksi jäävälle tavaralleni?


Lähes jokaiseen suomalaiskotiin kertyy vuosien myötä monenlaista henkilökohtaista esineistöä: juhlavia astiastoja, valaisimia, kalusteita, taideteoksia, koruja yli oman tarpeen tai pitkällisen keräilyharrastuksen satoa. Kun olet aikeissa asettua nykyistä pienempiin asuinneliöihin tai luopua loma-asunnostasi, Huutokauppa Helander huolehtii tarpeettomaksi käyvästä irtaimistostasi.

Ulla Procopén Arabialle suunnittelema Valencia-sarja on keräilijöiden suosiossa. Nämä astiat löysivät maaliskuussa Helanderilla uuden kodin vasarahintaan 420 €.

Palveleva perheyritys

Huutokauppa Helander on perustettu vuonna 1994. Nykyinen omistajapariskunta, Mika ja Merja Sirén, ostivat yrityksen seitsemän vuotta sitten ja kehittävät toimintaa aktiivisesti. Helander palvelee yksityishenkilöiden lisäksi useita viranomaisia, julkisia tahoja ja yhteisöjä.

Huutokauppa Helanderin Mika Sirén on kokenut meklari sekä mattojen, keräilyesineistön ja taiteen asiantuntija.

Helanderin intendentit ottavat myyntiaikeissa olevia asiakkaita vastaan huutokauppakamarilla Helsingissä ilman ajanvarausta, joten helposti liikuteltavia tavaraeriä voi tuoda paikalle itsekin. Mikäli kuitenkin tarvitset kokonaisvaltaisempaa tyhjennyspalvelua, Helanderin logistiikka on käytettävissäsi. Halutessasi ammattilaiset pakkaavat jopa kokonaisen irtaimiston puolestasi; myyntiin soveltuva esineistö luetteloidaan huutokauppoihin ja muut kohteet kierrätetään asianmukaisesti. Kustannukset vähennetään huutokaupattavan esineistösi myyntituotosta ja loput tilitetään sinulle.

Tilaa maksuton esinearviointi kotiisi verkossa,
www.helander.com, tai
soita: 029 003 1950.
Kotiarviointeja tehdään pääsääntöisesti Etelä-Suomessa.

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Koti ja sisustus