Huoneistoremontit laadukkaasti 100 % kotimaisin voimin


Helpporemontti sisältää kaiken suunnittelusta aina loppusiivoukseen saakka. 

Poikkeuksellisen kevään jälkeen Tähtiremontit katsoo valoisasti tulevaisuuteen. 

”Kevään haasteista huolimatta olemme valmiina tekemään suomalaisten kodeista entistä viihtyisämpiä”, toteaa Tähtiremonttien vuodenvaihteessa aloittanut toimitusjohtaja Tami Ruotsalainen. 

”Vaikka moni ala on ollut vaikeuksissa, meillä töitä on riittänyt mukavasti”, jatkaa Ruotsalainen. ”Etätyöbuumin takia perheet ovat satsanneet monin tavoin kotiympäristön viihtyisyyteen. Kun aikaa vietetään entistä enemmän kotona, kodin kuntoon tulee kiinnitettyä aikaisempaa enemmän huomiota. Ennusteiden mukaan etätyöskentely tulee jatkumaan myös korona-ajan jälkeen.” 

Lisäksi Ruotsalainen toteaa, että esimerkiksi matkailusta säästyviä rahoja käytetään nyt kodin kunnostukseen. ”Monella oli varattuna esimerkiksi kesälomamatkaa varten tietty määrä varoja, jotka nyt käytetäänkin toisin. Kunnostamalla näillä rahoilla kotia ilo jatkuu pidemmälle ajanjaksolle kuin matkailussa. Tyylikkäästi remontoitu koti tuo mielihyvää ja arvonnousua vuosien ajan.” 

Arvot näkyvät arjessa 

Hyvin suojattu työmaa minimoi koronariskit, kertoo toimitusjohtaja Tami Ruotsalainen.

Tähtiremontit tekevät kaikenlaisia sisäremontteja avaimet käteen -periaatteella. Yritys luottaa kotimaiseen työvoimaan: kaikki tekijät ovat suomalaisia, jolloin vältytään esimerkiksi kommunikointiongelmilta. Suomalaisen Työn Liitto myönsikin yritykselle keväällä 2020 Avainlippu-tunnuksen. 

”Remontin aikana pyrimme toimimaan siten, että asiakkaalle jäisi mahdollisimman vähän vaivaa – siirrämme jopa huonekalut remontin tieltä kirjahyllyjä ja kirjoja myöten, ja suojaamme kaiken asiaankuuluvasti. Satsaamme siihen, että asiakkaan ei välttämättä tarvitse tehdä yhtään mitään remontin eteen.” 

”Yrityksen arvoja ei ole kätketty toimiston mappeihin, vaan niistä on tehty huoneentaulut kaikkiin toimitiloihimme. Pyrimme viemään arvoja määrätietoisesti käytäntöön, sillä tärkeintähän on että henkilöstö ymmärtää käytännössä niiden arvon ja merkityksen.” 

Ruotsalainen painottaa johtajan esimerkkiä. ”Jokainen yrittää parhaansa, jos johto näyttää mallia. Itse voin lähteä porukan mukana asentamaan taikka myymään. Tärkeintä on osoittaa, että olemme yhtä joukkoa. Työmaalla jokainen on taustastaan riippumatta samanarvoinen: tärkeintä on oikea asenne ja halu oppia.” 

”Vaihtuvuutemme on hyvin pieni”, toteaa Ruotsalainen. ”Kuluneen viikon aikana kaksi entistä työntekijää on tiedustellut mahdollisuutta palata uudelleen meille töihin. Se on paras kiitos entiseltä työntekijältä.” 

Tähtiremontit pähkinänkuoressa: 

  • Suomen suurin sisustusrakentaja ja -remontoija 
  • tekee noin 1500 sisäremonttia vuodessa 
  • toiminnan juuret ulottuvat vuoteen 1990 
  • toimipaikat Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Järvenpää, Lahti, Turku, Tampere ja Jyväskylä 
  • liikevaihto noin 4,5 miljoonaa euroa 
  • henkilöstöä 60 
  • keittiö-, kylpyhuone-, sauna-, lattia-, väliovi- ja huoneistoremontit sekä asbestikartoitukset 

Lisätiedot: tähtiremontit.fi 

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi Koti ja sisustus