HUOMIO SENIORIT! NYT VOIT LIIKKUA VAPAASTI KUIN NUORENA – JA TYYLILLÄ


NAUTI AURINGOSTA JA LIIKU OMIEN AIKA-TAULUJESI MUKAAN HUIPPUTYYLIKKÄÄLLÄ JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISELLÄ LEIJONA 1300 – SÄHKÖSKOOTTERILLA! VARMISTA OMASI JO TÄNÄÄN. SOITA 02 480 9060. 

MUISTATKO YHÄ SEN NUORUUDEN VAPAUDENTUNTEEN, KUN SAATOIT KULKEA MINNE HALUSIT, MILLOIN HALUSIT? Nyt on aika kokea se taas! Huristele turvallisesti kauppaan, kaupungille, kahville tai harrastuksiisi ihan oman aikataulusi mukaisesti. Kesät ja talvet – jopa ilman ajokorttia. Kyllä! Sähköskootterimme ovat niin turvallisia, että ET tarvitseedes ajokorttia ja myös kokemattomat kuljettajat kehuvat laitteiden helppokäyttöisyyttä. Saat ajaa niillä ihan missä vain – vaikka kävelytiellä tai keskellä vilkasta toria. Kolmen tai neljän pyörän ansiosta sähköskootteri pysyy tukevasti pystyssä niin soratiellä, nurmikolla kuin asfaltilla ja mukulakivetyksellä.

AJA TYYLILLÄ
Tyylikäs Leijona -mallisto kääntää taatusti katseet. Asiakkaidemme toiveesta olemme satsanneet sekä ulkonäköön että käytännöllisyyteen erityisen paljon. Inspiraatio muotoiluun on haettu Italiasta, käytännöllisyys perustuu Pohjoismaiden vaativiin keleihin.

TEHOKKAAT JARRUT
Saat pysäytettyä Leijonan erittäin nopeasti täydestäkin vauhdista. Tässä mallissa on tehokkaat levyjarrut, kuten Premium-luokan henkilöautoissa. Tehokasmoottori vie ylösmäestä kuinmäestä.

KOTIMAISTA LAATUA
Leijona on suunniteltu Suomessa ja siinä on suomalainen CE -merkintä. Loppukokoonpano tehdään Nurmijärvellä ja sähköskootteri sopii Suomen oloihin täydellisesti. Loska, lumi, jää, sade, routa, kura, mäet… Laitteisiin löytyy myös käytännöllisiä lisävarusteita kuten suojapeite, talvirenkaat, akkulämmitin ja paljon muuta.

AJA EDULLISESTI SÄHKÖLLÄ!
Polttoaineen hinta on nyt ennätyksellisen korkealla. Sähköllä kuljet kuitenkin edelleen erittäin edullisesti ja ympäristöystävällisesti! Leijonalla kuljet jopa 100 kmreilusti alle eurolla – vaikka sähkön hinta lähtisikin tästä nousuun. Autoon verrattuna säästöä polttoainekustannuksissa ja vakuutuksissa on helposti jopa satoja euroja kuussa. Leijonan lataat helposti kotona; rivitalon, omakotitalon, tai vaikka kerrostalon pihalla ihan normaalista pistorasiasta.

TÄYSI 2 VUODEN TAKUU –ILMAN KILOMETRIRAJOITUSTA
Olemme niin varmoja, että olet tyytyväinen tuotteeseemme, että annamme laitteille kahden vuoden täyden takuun – ilman kilometrirajoitusta.

KATTAVA HUOLTOVERKOSTO JA OMA ASIAKASPALVELU
Entäs huolto? Meillä on huoltopisteitä ympäri Suomea – Helsingistä Ivaloon. Skandin oma asiakaspalvelu on aina valmiina kysymyksiäsi varten.

TOIMITUS KOKO SUOMEEN
Laitteet toimitetaan käyttövalmiina kotiovellesi asti! Nyt on vuoden paras aika hankkia sähköskootteri – täytimme juuri varastomme kesää ajatellen. Tilaa omasi heti ja vältä toimitusruuhkat! 

Lue lisää: skand.com

Jaa tämä artikkeli


Hyvä Ikä