Huoletonta mökkielämää toimivalla jätevesijärjestelmällä


Suomessa on yli puoli miljoonaa kesämökkiä. Valtaosa mökeistä sijaitsee viemäriverkon ulkopuolella ja niiden jätevedet tulee käsitellä kiinteistökohtaisesti. 

Edullinen ja helppohoitoinen Sako-Hertta suodatuskasettipaketti sopii 1-5 hengen talouden pesuvesien käsittelyyn. 

Suomalaiset ovat mökkikansaa. Suomen kaunis luonto ja puhtaat vesistöt tarjoavatkin upeat olosuhteet rentoutumiseen ja harrastamiseen. Jotta mökkimaisemat pysyvät jatkossakin puhtaana, tulee mökin jätevedet käsitellä asianmukaisella järjestelmällä. 

”Toimimaton järjestelmä voi aiheuttaa ympäristöön hajuhaittoja, sekä järvi- ja pohjavesien pilaantumista. Pahimmassa tapauksessa huonosti toimiva jätevesijärjestelmä voi pilata lähistöllä olevan juomavesikaivon veden”, muistuttaa kiinteistötekniikan tuotepäällikkö Jarno Huhta Pipelifelta. 

Mökissä, jossa on käytössä jokin muu kuin vesikäymälä tai WC-vedet johdetaan umpisäiliöön, selvitään Pipelifen harmaavesituotteilla. 

”Esimerkiksi Pipelifen Sako-Hertta maaperäkäsittelyllä puhdistat pesuvedet tehokkaasti ilman sähköä ja kemikaaleja. Järjestelmän voi toteuttaa tuotteillamme joko maaimeytykseen tai maasuodatukseen perustuen”, kertoo Huhta. 

Hankkimalla asianmukaisen jätevesijärjestelmän, huolehdit osaltasi lähiympäristöstä, lisäät kiinteistön käyttömukavuutta ja nostat kiinteistön arvoa. 

Tutustu tarkemmin: www.pipelife.fi

Jaa tämä artikkeli


Mökkeily Rakentaminen Talotekniikka