Huoleton ja turvallinen arki kodin hälytysjärjestelmällä


Mikä tekee sinun kodistasi kodin? Rakkaat ihmiset ja lemmikkieläimet? Luotettavat naapurit? Vanha pihapuu? Kulunut lempisohva ja tärkeät tavarat?

Monipuolinen ja älykäs kodin hälytysjärjestelmä antaa tehokkaan turvan asuntomurtojen ja tulipalon varalta, mutta tiesitkö, että hälytysjärjestelmä antaa murtosuojan lisäksi turvaa myös huomattavasti arkisemmissa tilanteissa?

Estä vesivahingot ajoissa

Kodin riskipaikkoihin, kuten astianpesukoneen lähelle sijoitettu vesi-ilmaisin hälyttää pienimmistäkin vesimääristä ja estää näin suurempien vahinkojen syntymisen.

Kodin hälytysjärjestelmään kytketyt vesi-ilmaisimet lähettävät ilmoituksen vesivuodosta suoraan hälytyskeskukseemme, josta lähetetään tarvittaessa vartija paikalle.

Valvontakamerat tuovat lisäturvaa

Pelottaako pientä koululaista yksin kotona oleminen? Mietitkö mitä lemmikkisi puuhailevat, kun olet poissa?

Kotona olevat kaksi- ja nelijalkaiset perheenjäsenet saavat lisäturvaa, kun liität kodin hälytysjärjestelmään valvonta- tai ovikellokameran. Ovikellokamera kertoo, kun ulko-oveasi lähestytään, ja voit puhua vierailijoille mobiilisovelluksen kautta, vaikka olisit itse poissa kotoa.

Liiketunnistimella varustettu ulkovalvontakamera pitää silmällä pihapiiriäsi, kun taas kodin sisäpuolelle sopii mikrofonilla varustettu HD-valvontakamera. 

Hälytyskeskus on hälytysjärjestelmän sydän 

Sector Alarmin oma hälytyskeskus on auki 24/7 ja reagoi välittömästi murtovarkauksiin, tulipaloihin ja vesivuotoihin. Espoolainen asiakkaamme Tiina on päässyt tutustumaan hälytyskeskuksemme toimintaan itseaiheutettujen vahinkohälytysten merkeissä.

”Joka kerta soitto Sector Alarmilta on tullut välittömästi, alle 10 sekunnissa ja asiakaspalvelu on aina ollut erinomaista. Tuntuu että talomme on hyvissä käsissä kun olemme poissa – myös silloin kun olemme kotona!” 

Olemme asiakkaita varten 

Asiakkaidemme kotien turvaaminen on meille sydämen asia. Mittaamme jatkuvasti asiakastyytyväisyyttä ja tulosten perusteella olemme onnistuneet erinomaisesti. 

Räätälöimme hälytysjärjestelmän kotiisi yksilöllisesti, lue lisää osoitteessa www.sectoralarm.fi

Jaa tämä artikkeli


Asuminen Koti ja sisustus