Huippuosaamista pk-seudun erikoisautokauppaan


”On hienoa päästä palvelemaan nykyisiä ja tulevia kanta-asiakkaita uusissa, trendikkäissä puitteissa Vantaalle avattavassa Premiun Car Centerissä”, sanoo yli 30 vuotta automarkkinoilla toiminut Marko Sipilä.

Turussa yli 30 vuotta automarkkinoilla toiminut Autoliike Marko Sipilä uudistuu vaihtamalla nimen Premium Car Centeriksi ja avaamalla pääkaupunkiseudulle hulppean erikoisautoliikkeen.

Jokainen autokauppaa tehnyt asiakas tietää, kuinka tärkeää on saada asiantuntevaa palvelua, jossa luottomyyjä kuuntelee tosissaan ostajan tarpeet hankkien oikein speksatun menopelin, mahdollisimman joustavasti. Tämä korostuu entisestään erikois- ja urheiluautojen osalta, joiden myynti on kasvanut viime vuosina Suomessakin selvästi.

Turusta käsin toiminut Autoliike Marko Sipilä on kohottamassa brändinsä seuraavalle tasolle laajentaen toimintansa konkreettisemmin pääkaupunkiseudulle Premium Car Center –nimellä. Pääkaupunkiseutu on luonteva sijainti avata uusi premium -autoliike varsinkin, kun taustalla on vankka ammattitaito ja loistava eurooppalainen yhteistyöverkosto, jonka avulla unelma auto löytyy hakipa asiakas sitten Bentleytä, Ferraria, Porchea, premium-sedania tai luksusmaasturia.

”On hienoa päästä palvelemaan nykyisiä ja tulevia kanta-asiakkaita uusissa, trendikkäissä puitteissa Vantaalle avattavassa Premiun Car Centerissä”, sanoo Marko Sipilä.

Hän on ollut rakentamassa uutta palvelukonseptia, jonka päätavoite on selkeä.

”Asiakas on prioriteetti numero yksi. Vain asiakkaan ehdoilla toteutettu luotettava ja reilu autokauppa on tie menestykseen ja me aiomme olla johtava Premium-tason autoliike”, Sipilä korostaa.

Jo tämän vuoden aikana aloitetaan All-In-One –konsepti, joka tekee asiakkaan autokaupoista, ja sen jälkeen tapahtuvista merkkihuolloista, mahdollisimman vaivatonta ja joustavaa.

”Asiakkaillemme pitää joka kerta jäädä tunne, että hänet on otettu arvokkaasti huomioon. Me venymme tarvittaessa niin, että tämä tunne syntyy ja asiakkaamme haluaa asioida juuri meillä!”

Jotta tämä venyminen onnistuisi mahdollisimman hyvin, Sipilä toivottaa tervetulleeksi uudenlaisen yhteistyön myös muiden autoliikkeiden kanssa. Tämä on hieno oivallus, joka kertoo, että mahdolliset asiakkaiden kohtaamat ongelmat halutaan aidosti ratkaista nopeasti ja joustavasti.

”Uudet tuulet puhaltavat ja ammattitaitoisen henkilöstömme innostus välittyy varmasti asiakkaisiimme ja kumppaneihimme saakka.”

Uusien tuulien puhaltaessa yksi seikka pysyy kuitenkin muuttumattomana. ”Lupaamme asiakkaamme rahoille parasta mahdollista vastinetta”, Marko Sipilä kiteyttää.

www.markosipila.fi

Jaa tämä artikkeli


Kuljetus ja Logistiikka