Huippuluokan laatua ja asiakaspalvelua


Suomalainen perheyritys, Finsoffat, on tehnyt sohvia jo lähes 50 vuotta. Yrityksen ideologia ei ole muuttunut vuosien saatossa; asiakkaille tarjotaan kestäviä kotimaisia tuotteita, eikä asiakaspalvelun laadusta tingitä. 

Finsoffien tarina alkoi vuonna 1970, kun Linnea ja Martti Honkanen perustivat Kellokoskelle huonekaluvalmistamon. Tuotantotilat olivat perheen pihapiirissä olevassa navetassa. Yrityksen nykyinen toimitusjohtaja, perustajien poika Jarmo Honkanen, vietti koko lapsuutensa sohvatyynyjen keskellä tutustuen jo nuorella iällä jokaiseen sohvatehtaan työvaiheeseen. 

”On tärkeää tuntea tuotantoprosessi alusta loppuun, jotta voi luvata asiakkaalle laadukkaan, kotimaisen ja kestävän tuotteen” Honkanen tarkentaa. 

Jarmo Honkanen
Yrittäjä toisessa polvessa

Yrittäjä toisessa polvessa 

Jarmo Honkaselle oli jo varhain selvää, että hän tulee seuraamaan vanhempiensa jalanjälkiä. Peruskoulun viimeiset vuodet kuluivat iltaisin ja viikonloppuisin sohvatehtaan puuverstaassa. 

”Aloitin päätoimisen työskentelyn yrityksessä 15-vuotiaana. Muutaman vuoden päästä suunnittelin jo ensimmäisen sohvamallini.” 

Honkanen siirtyi 90-luvun lopulla yrityksen johtoon ja suunnittelee nykyään lähes kaikki yrityksen sohvamallit. Finsoffien arvomaailman suhteen ei ole haluttu tehdä kompromisseja. 

”Vanhempani ovat tähdentäneet, että yrityksessämme kaikkein tärkeintä on kotimaisten ja laadukkaiden tuotteiden valmistus, asiantunteva asiakaspalvelu ja hyvä huolenpito työntekijöistä. Työllistämme tällä hetkellä 28 henkeä.” 

Räätälöitävät kotimaiset tuotteet 

Yli 80 % Finsoffien myymistä tuotteista valmistetaan käsityönä Keravan sohvatehtaalla, mistä löytyy myös tehtaanmyymälä. Kotimainen valmistus tuo mukanaan monia etuja. 

”Tuotteiden räätälöinti on meillä helppoa ja edullista. Kun mieleinen malli löytyy, tarvittaessa räätälöimme sen kodin mittojen mukaan ilman suuria lisäkustannuksia. Verhoiluvaihtoehtoja on lukematon määrä” Honkanen toteaa. 

Korkean laadun takeena sohville myönnetään 20 vuoden runko- ja joustintakuu. 

”Huippulaatu näkyy myös siinä, että yhä useammat asiakkaamme verhoiluttavat sohvansa vuosien päästä uudelleen sopimaan nykyiseen sisustukseensa. Tämä on ystävällinen teko sekä lompakolle että ympäristölle.” 

TEHDAS JA TEHTAANMYYMÄLÄ KERAVA: 

Huhtimontie 4, Kerava 
050 306 8819 
ma-pe 9-18, la 10-16 

TEHTAANMYYMÄLÄ VANTAA: 

Porttisuontie 4, Vantaa 
09 2797 2210 
ma-pe 11-19, la 10-18, su 12-17

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus