HTR-Hydraulics 10-kerhoon


Orimattilassa toimivan HTR-Hydraulics Oy:n tuotevalikoima käsittää kolme tuoteryhmää: valo-, voima- tai tasavirralla toimivat valmisyksiköt, komponenttimyynti sekä asiakkaille räätälöidyt hydrauliikkayksiköt.

Maahantuojana HTR perustaa myynnin tunnettujen merkkien varaan, jota tukee oma valmistus. ”Erityisesti vahvuutemme on hydrauliikan ja sähkön yhdistäminen asiakkaalle räätälöityinä ja tehokkaina ratkaisuina. Tarjouskilpailuissa pääsemme niillä haastamaan jo isojakin hydrauliikkataloja”, kertoo toimitusjohtaja Ralle Tuominen.

Asiakkaina ovat jälleenmyyjät, teollisuus ja konevalmistajat. Tuotteiden loppukäytöstä noin 60 prosenttia menee teollisuuden sekä laitevalmistajien tarpeisiin ja 40 prosenttia liikkuvan kaluston valmistajille ja käyttäjille.

”Pumput, moottorit, venttiilit, miniyksiköt ja muut komponentit tulevat Euroopasta tunnetuilta valmistajilta, joihin sitoudumme ja uskomme laadun kantavan hedelmää pitemmällä aikavälillä”, kommentoi myynnistä vastaava Lasse Manninen.

Asiakkaalle räätälöity koneikko valmiina toimitukseen.

Hydrauliikkayksiköt koostuvat moduulisäiliöstä 30, 60, 90 ja 125 litraa ja toinen koneikkosäiliölinja koostuu 100 litrasta 1000 litraan. Suurin valmistettu yksikkö on 3500 litraa.

”Olemme valmistaneet yksiköitä pienistä 0,25 kW sähkömoottorilla varustellusta yksiköstä aina 110 kilowatin yksiköihin asti. Polttomoottorilla käytettäviä yksiköitä olemme tehneet 6,5 Hp koosta aina 146 Hp kokoonasti”, kertoo Manninen.

”Pystymme tarjoamaan asiakkaille räätälöidyn kokonaispaketin, joka sisältää hydrauliikan lisäksi myös sähköpuolen, suunnittelusta aina asennukseen ja käyttöönottoon saakka.”

Asiakkaat ovat todenneet HTR:n koneikot kilpailukykyisiä hinta-laatusuhteeltaan. Komponenteissa lisäarvoa tuo niiden laatu ja saatavuus suoraan varastosta. ”Olemme joustavia ja tuotantomme sekä toimituksemme vastaa nopeasti asiakkaiden tarpeisiin. Meiltä saa myös osaavan after sales -tuotetuen.”

HTR porskuttaa hyvässä myötätuulessa. Yrityksen liikevaihto kasvoi yli 3,3 milj. euroon edellisellä tilikaudella. ”Tavoittelemme edelleen kasvua ja siihen tarvitsemme hyvän kenttämyyjän sekä asentajan tuotannon puolelle. Meillä on kaksi työpaikkaa avoinna, ottakaa rohkeasti yhteyttä”, kehottaa Tuominen.

HTR-Hydraulics Oy työllistää kuusi henkilöä ja alihankintaketju on rakennettu yrityksen toimintatapaan sopivaksi. ”Olemme tehokas ja joustava uuden ajan hydrauliikkatalo. Asiakkaat ja työntekijät saavat meistä pitkäjänteisen, vakavaraisen ja luotettavuuden kumppanin”, lupaa toimitusjohtaja Ralle Tuominen.

www.htr-hydraulics.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Teollisuus