HTJ LAAJENEE MYÖS TEOLLISUUSRAKENTAMISEN KUMPPANIKSI


Kokonaisuuden hallinta varmistaa hankkeen onnistumisen

Teollisuuden investointien valmisteluilta vaaditaan tänä päivänä entistä enemmän. ”Teollisuusprosessien ja logistiikan vaatimusten ja tarpeiden ymmärtäminen jo hankkeen alkuvaiheessa tuottaa tarkat ja luotettavat tiedot päätöksentekoa varten”, tähdentää HTJ:n teollisuusrakentamisesta vastaava johtaja Kai Karlén.

”Alan ymmärrys yhdistettynä vahvaan projektinjohto- ja rakennuttamisosaamiseen varmistaa sen, että tuotanto ja rakennukset käsitellään koko hankkeen ajan yhtenä kokonaisuutena ja löydämme parhaiten toimivat ratkaisut.”

”Yhtiömme on päättänyt lähteä vahvasti mukaan myös teollisuuden rakentamiseen, josta minulla on 30 vuoden kokemus Suomessa ja ulkomailla”, Karlén sanoo.

Ketterä, innovatiivinen ja riippumaton kumppani

HTJ:n toiminta perustuu vahvaan ja laaja-alaiseen osaamiseen sekä erittäin kokeneeseen ja innovatiiviseen henkilöstöön. ”Teollisuusrakentamisessa voidaan hyödyntää HTJ:n kokenutta ja monipuolista asiantuntijaverkostoa ja muita osaamisalueita kuten talonrakennuksen, talotekniikan, infran, kiinteistökehityksen ja energiatehokkuuden osaamista.”

HTJ on täysin riippumaton suunnittelu- ja urakoitsijaorganisaatioista. ”Me olemme tilaajan saappaissa – kilpailutamme kaiken, mitä projektiin tarvitaan. HTJ kumppanina rakennushankkeenne on varmoissa käsissä koko elinkaaren ajan”, Kai Karlén lupaa.

Laajimmillaan HTJ:n teollisuuspalvelut kattavat kokonaisvaltaisen projektinjohtovastuun investointipäätöksiin tarvittavista esiselvityksistä aina tuotantolaitoksen käyttöönottoon asti.

Kai Karlén | Johtaja, Teollisuusrakentaminen +358 50 586 5383 | kai.karlen@htj.f

www.htj.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Infrastruktuuri Rakentaminen Rakentaminen 2020