HOTEL SVEITSI RESORTISSA VOI ENERGISOITUA TURVALLISESTI


Kuvateksti: Hotel Sveitsin hotellijohtaja Vesa Kokkonen on onnistunut luomaan henkilökuntansa kanssa luonnon keskellä sijaitsevaan lomakeskukseen niin viihtyisän akkujen lataamispaikan, etteivät vieraat tahdo malttaa lähteä sieltä kotiin. ”Olemmekin lisäämässä kolmen yön paketteja, jotta vieraamme saavat rauhassa nauttia monipuolisesta tarjonnasta sopuhintaan”, Kokkonen lupaa.

Nyt, jos koskaan, turvalliset kokoontumis- ja virkistymispaikat ovat kultaakin kalliimpia. Hotel Sveitsi Resortin korona-ajan erikoisjärjestelyt ovat poikkeuksellisen mittavat. Palvelu on huippua, minkä asiakkaat ovat palkinneet äänestäen paikan maamme parhaaksi lomakeskukseksi jo toistamiseen.

Pitkään yksin kotona sulkeutuminen nakertaa terveyttä. Hotel Sveitsissä turvallinen Prime Care -piristymiskokonaisuus on mietitty alusta loppuun ja lämpimän tunnelman voi aistia jo saapumisaulassa.

”Meille on helppo tulla ja parkkeerata, ilmaista parkkitilaa riittää. Hygieniaan ja turvaväleihin on kiinnitetty huomiota ihan kaikkialla. Ruokamme on saanut todella hyvää palautetta, käytämme paljon lähiruokaa ja itse viljeltyjä yrttejä pyrkien korkeaan kotimaisuusasteeseen. Aktiviteetteja ja hellimishoitoja on joka lähtöön, myös kokousvieraillemme, uimalaa ja pökkelöjoogaa myöten. Aktiivisen päivän jälkeen Unikulman sängyissä nukkuu hyvin”, Hotel Sveitsin hotellijohtaja Vesa Kokkonen kiteyttää.

LUONNON PARANTAVAA VOIMAA

Hotellin sijainti saa usein vierailta erityiskehuja: elvyttävä luonnonvoima tulvii sisälle isoista ikkunoista ja sauvakävelylle pääsee ovelta.

”Meille on tärkeää erityisesti se, miten ihminen voi meiltä lähtiessään”, Kokkonen sanoo ja lisää: ”Meillä saa liikkuessa sykkeen korkealle ja levättyään verenpaineen alas.”

LUONNON RAUHAA JA NAUTISKELUA HOTELLISSA TURVALLISESTI – TAI AKTIVITEETTEJA KOKO PERHEELLE

Nautiskele Sveitsin elämysten valtakunnan tarjonnasta oikein ajan kanssa. Tekemistä riittää helposti useammaksikin päiväksi. Sveitsissä seikkailet SuperParkissa, nautit BioRexin elokuvatarjonnasta ja WayOutin jännittävistä pakopelihuoneista, ulkoilet luonnon keskellä Sveitsinpuistossa, haastat itsesi Sveitsin kuntoportaissa tai Fit Park Sveitsin kuntosalilla ja tietenkin herkutelet Karhunpesä Restaurant & Barissa.

HOTEL SVEITSI HYVINKÄÄLLÄ ON SUOMEN PARAS LOMAKESKUS

Hyvinkäällä hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva Hotel Sveitsi kuuluu Primehotels -hotelliperheeseen, johon kuuluvat myös historiallinen vankilahotelli Hotel Katajanokka ja Hotel Rantapuisto Helsingissä, Hotel Oscar Varkaudessa sekä Spahotel Casino Savonlinnassa.

Hotel Sveitsi satsaa kotimaiseen lähiruokaan ja poikkeuksellisen monipuolisiin liikunta- ja elämyspalveluihin, koronaturvallisesti. 2-kerroksinen monihissillinen rakennus on senioriystävällinen: kaikki palvelut ovat samassa tasossa. Elämysten Valtakunnan, kuten kokonaisuutta kutsumme, ehdoton voimavara on palveluiden laajuus: SuperPark, SeikkailuSveitsi, WayOut, BioRex, Salon-Ki, Uimala, Fit-Park ja Sveitsi Rent takaavat, että kaikille löytyy mieluisaa aktiviteettia.

Hotel Sveitsi valittiin toistamiseen World Travel Awardsin Finland’s Leading Resortiksi eli Suomen johtavaksi lomakeskukseksi, joka annetaan asiakkaiden äänestyksen perusteella. Paikka voitti myös Tripadvisor Travellers´Choice 2020 -palkinnon.

Kahdessa yössä et ehdi kokea kaikkea mitä Sveitsillä on tarjota, siksipä tarjoammekin kolmannen yön veloituksetta!

SuperSeikkailu Staycation alkaen 55 €/hlö/yö/2hh. Pakettiin sisältyy liput SuperParkiin tai SeikkailuSveitsiin, minkä lisäksi ehdit nauttia Sveitsin monipuolisista aktiviteeteista! Kampanja on voimassa vain kolmen yön varauksiin 31.3.2021 saakka (pois lukien 23.–27.12.2020 ja 20.–27.2.2021). Lue lisää www.hotelsveitsi.fi

Jaa tämä artikkeli


Matkailu Vapaa-aika