Staycation Helsingin Keskuspuiston laidalla


Kestävän matkailun kasvu on yksi matkailun megatrendeistä. Lähilomat kasvattavat jälleen suosiotaan, uusia kokemuksia ja näkemyksiä haetaan kaukomatkojen sijaan tai lisäksi myös kotimaasta ja lähikaupungeistakin.

Helsingin suosio sekä kotimaisten että ulkomaisten matkailijoiden keskuudessa kasvaa kasvamistaan. Ainutlaatuinen yhdistelmä luonnonläheisyyttä ja kiinnostavaa kaupunkikulttuuria sekä tapahtumatarjontaa viehättää matkailijoita ympäri maailmaa. Toissa vuonna avattu merikylpylä ja hyvinvointikeidas Allas Sea Pool Kauppatorilla on ehdottomasti kokemisen arvoinen kohde. Suuren suosion saavuttanut Helsingin keskustakirjasto Oodi taas on rikkonut jo yli miljoonan kävijän rajan.

Helsingin Haagassa vehreän Keskuspuiston laidalla sijaitseva Hotel Haaga Central Park tarjoaa rauhallisten yöunien lisäksi asiakkailleen hyvää oloa ja metsämieltä. Hotellissa on laaja valikoima wellness-palveluita. Saunominen ja uinti Helsingin hotellien pisimmässä uima-altaassa sekä kuntosalikäynti sisältyvät aina huonehintaan. Hotellivieraat voivat myös osallistua hotellin tiloissa toimivalla Fit Haaga -kuntoklubilla ryhmäliikuntatunnille veloituksetta. Hotellin vastaanotosta voi myös lainata polkupyörän tai kävelysauvat ja lähteä happihyppelylle vaikkapa läheiseen Keskuspuistoon ulkoilukartan kera. Yli viiden henkilön ryhmät voivat vahvistaa sisäistä hyvinvointiaan Metsämieli-retkellä.

www.hotelhaaga.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Vapaa-aika