Hiustenkuivaimet, muutakin kun vain kuumaa ilmaa


Mitä ottaa huomioon hiustenkuivaajaa valittaessa? Mieti aluksi kuinka usein käytät hiustenkuivaajaa. Jos kuivaat hiuksiasi joka päivä, tarvitset kuivaimen, joka huolehtii hiuksista ja jolla on pitkä käyttöikä. Jos muotoilet hiuksiasi hiustenkuivaajalla, haluat hiustenkuivaajan, jossa on oikeat lisävarusteet, joka ei paina liian paljon ja jossa on tehokas moottori. Moottorityyppejä on kolme erilaista:

Uusi sukupolvi

Kehittynein moottorityyppi on digitaalimoottori EC. Siinä on erittäin pitkä käyttöikä (luultavasti uutta ei koskaan tarvitse ostaa!), se on kevyt, ammattimainen ja erittäin tehokas. Siinä ei ole ylikuumenemisen vaaraa ja yleensä siinä on silottava ionisointitoiminto.

Ammattimainen

Vaihtovirtamoottori AC on ammattikäytöstäkin tuttu ja sen käyttöikä on 1000–2000 tuntia. Se ylläpitää tasaisen lämpötilan ja tuottaa myös todellista kylmää ilmaa. Se on ihanteellinen myös pitkille ja paksuille hiuksille. Tehokkaalla kuivaimella hiukset kuivuvat nopeammin, mikä vähentää hiusten vaurioitumista. Mukana on useimmiten myös hiuksia silottava ja kiillottava ionisointitoiminto.

Klassikko

Tasavirtamoottori DC on kotiföönien yleisin moottorityyppi. Se on halvempi, sen käyttöikä on 150-300 tuntia, eikä se ole käytössä ihanteellinen etenkään pitkille ja paksuille hiuksille. Nämä hiustenkuivaajat eivät yleensä tuota todellista kylmää ilmaa.

Laadukkaat Italiassa valmistetut BaByliss -föönit ovat tehokkaita ja kestäviä, AC- tai EC-moottorilla varustettuja föönejä.

Hinnat 44-119€, myyntipaikat mm:
Prisma, Verkkokauppa.com, Stockmann, K-Citymarket

Jaa tämä artikkeli


Hiukset