HIUSTEN ANALYSOINNIN digitaalinen vallankumous on täällä!


Schwarzkopf Professional ylpeänä esittelee:
Uusi Fibre Clinix & Salon Lab Smart Analyzer

Yhä useampi meistä seuraa aktiivisuuttaan tai unen laatua jonkun digitaalisen laitteen avulla, siksi onkin helppo todeta, että maailma digitalisoituu ja teknologiasta on jo tullut osa joka päiväistä elämäämme.

TEKNOLOGIAN KEHITTYMINEN näkyy myös kosmetiikkabisneksessä ja mahdollistaa uusien innovaatioiden hyödyntämisen täysin uudella tavalla. Nyt Schwarzkopf Professional esittelee uusimman innovaationsa, palkitun* SalonLab Smart Analyzerin, joka ensimmäisenä yhdistää kampaajan osaamisen ja tietoon perustavan analyysin. Lopputuloksena on asiakkaalle räätälöity yksilöllinen konsultaatio.

Konsultaatio on yksi kampaamokäynnin tärkeimmistä vaiheista. Sen avulla kampaaja selvittää asiakkaan hiustenhoitorutiinit ja toiveet hiusten suhteen. Ja juuri tähän Schwarzkopf Professionalin uusi SalonLab Smart Analyzer on kehitetty. Applikaation avulla on helppo keskustella asiakkaan kanssa hänen rutiineistansa ja toiveista. Tämän jälkeen analysoidaan hiusten kunto Salon Analyzer-laitteella, joka käyttää apunaan vallankumouksellista infrapunateknologiaa hiuksen isäisen rakenteen analysoimiseksi. Applikaatio visualisoi hiuksen kunnon luomalla ainutlaatuisen profiilin asiakkaan hiuksista ja saadun datan perusteella SalonLab Smart Analyzer suosittelee räätälöidyt ja asiakkaalle personoidut tuotteet perustuen hänen yksilölliseen hiusprofiiliinsa. Voidaankin siis todeta, että myös hiustenhoidossa näyy teknologian vaikutus.

SalonLab Smart Analyzer suosittelee tuotteita Schwarzkopf Professionalin edistyksellisimmästä ja tehokkaimmasta hiustenhoitosarjasta Fibre Clinix:stä, joka hyödyntää Triple Bonding ja C21 -teknologiaa. Usein asiakkailla on useita eri hiustarpeita ja he ovat yhä useammin kiinnostuneita juuri hänelle räätälöidyistä ratkaisuista, joilla voidaan ylläpitää kampaamokäsittelyn vaikutusta kotona.

Schwarzkopf Professionalin Fibre Clinix on kampaamojen uusi eksklusiivinen moduuleista koostuva hiustenhoito-ohjelma, jossa hyödynnetään huipputeknologiaa, ja jossa räätälöinti ulottuu kampaamosta kotihoitoon. Edistynyttä teknologiaa ja yksilöllistä hoitoa yhdistämällä kampaajat voivat tarjota räätälöityä ammattimaista palvelua vastaten asiakkaan moninaisiin hiustarpeisiin.

Fibre Clinix -kotihoitotuotteiden aktiiviset aineosat ovat ihonhoidon inspiroimia:

Fibre Clinix Vibrancy, värikäsitellyille hiuksille. Sisältää AHA-alfahydroksihappoja, jotka auttavat hiusväriä pysymään kirkkaampana pidempään.

Fibre Clinix Volumize, hennoille ja hauraille hiuksille. Sisältää Phytokinea, joka antaa hiuksille kiiltoa, tuuheutta ja elastisuutta.

Fibre Clinix Fortify, vahingoittuneille ja ylikäsitellyille hiuksille. Sen sisältämä niasiidiamini vahvistaa ja ravitsee ylikäsiteltyjä hiuksia.

Fibre Clinic Hydrate, kuiville ja hauraille hiuksille. Skvalaania sisältävät tuotteet auttaa tasapainottamaan hiusten kosteustasapainoa lisäten elastisuutta.

Fibre Clinix Tame, karkeille ja pörröisille hiuksille. Sisältävät keramideja, jotka auttavat siloittamaan karkeita ja pörröisiä hiuksia antaen niille sileyttä ja kiiltoa.

* CES ® 2018 Innovation Awards Honoree, celebrating outstanding product design and engineering in new consumer technology products

Jaa tämä artikkeli


Hiukset